HDMI naar HDMI Micro Kabel

SKU
LA1011

Product Gegevens


Uw gegevens


  • Bekijk uw filmpjes direct op uw HD TV.
  • Ideaal voor Flip Ultra HD 3e Generatie.
  • Betrouwbare HDMI 1.4 standaard

Product Gegevens


Uw gegevens


Deze Micro HDMI Kabel is ideaal geschikt om uw Flip Ultra HD 3e Generatie mee aan een HD TV aan te sluiten en zo direct uw filmpjes op uw TV af te spelen.

HDMI (High-Definition Multimedia Interface) is een snel opkomende aansluiting voor bijvoorbeeld HDTV. HDMI combineert High-defenition video en Multi-channel audio in een digitaal signaal om kristalheldere digitale kwaliteit over een kabel te krijgen. HDMI biedt verbeterde voordelen ten opzichte van analoge A/V aansluitingen, onder andere door het verzenden van ongecomprimeerde digitale video en audio signalen.

Gebruik deze HDMI naar HDMI micro kabel om uw camcorder aan uw HD TV aan te sluiten. Deze HDMI kabel is niet geschikt om uw DVD speler aan uw HD TV aan te sluiten. Met deze 1.5 meter lange HDMI kabel met aan de ene kant een Type A connector en aan de andere kant een Type D (Micro) Connector kunt u alleen camcorders met een Micro HDMI aansluiting aan uw TV aansluiten.  Ideaal geschikt dus om uw Flip Ultra HD 3e Generatie mee aan een HD TV aan te sluiten. Kies voor andere Flip modellen voor de HDMI mini kabel!

Deze HDMI kabel is gefabriceerd volgens de laatste "HDMI 1.4"-norm. Deze norm is uitstekend geschikt voor uw verbinding van uw Flip camcorder. En met z'n 1.5 meter lengte, bent u in staat om zowel uw Flip camcorder te bedienen als naar uw HD TV te kijken.

Product Gegevens


Uw gegevens


Meer informatie
Levertijd 24 uur
Fabrieksgarantie 2 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HDMI naar HDMI Micro Kabel
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!