Anti-Hack Jack met Logo

SKU
LA995

Product Gegevens


Uw gegevens


  • Laadt uw smartphone veilig op!
  • Bescherm u tegen data hackers en virusoverdracht.
  • Inclusief full colour bedrukking van uw logo.

Product Gegevens


Uw gegevens


Laadt uw smartphone veilig op! Voorkom diefstal van uw foto’s en gesprekken, en voorkom virusoverdracht!

In dit digitale tijdperk is privacy belangrijker dan ooit. Hoe zou u zich voelen als uw foto’s, documenten, contacten en e-mails bij hackers, andere bedrijven of overheden terecht zouden komen? Een gebrek aan privacy kan tot veel emotionele en financiële schade leiden. Daarom is het beschermen van je privacy in deze tijd een must voor iedereen.

USB-kabels kunnen naast stroom ook data overbrengen! Daarom is het via een USB-kabel opladen van uw smartphone nooit zonder risico.

Het is aangetoond dat hackers (semi-) publieke USB wandcontactdozen in hotels en cafe’s en op vliegvelden kunnen manipuleren. Dit werkt op een vergelijkbare wijze als dat “skimmers” een ander frontje op een pinautomaat plaatsen om uw data (in dit geval pincode en rekeningnummer) te hacken. Als u uw smartphone via een USB-kabel aan zo’n gemanipuleerde publieke USB wandcontactdoos oplaadt, dan kan uw data gehackt worden! Het zogegenaamde “Juice Hacking”.

Maar ook als u uw smartphone via uw eigen computer oplaadt, loopt u risico. Een virus kan zich via een USB-kabel van computer naar smartphone of van smartphone naar computer verspreiden.

Gelukkig kunt u maatregelen nemen om te voorkomen dat uw USB-kabel ook data overbrengt, en op die manier een virus verspreid, of uw data hackt. Gebruik altijd uw eigen USB data oplaadkabel en sluit deze middels de adapter aan op 220V in plaats van deze rechtstreeks aan een USB poort van een openbare wandcontactdoos aan te sluiten. Gebruik ook altijd een up-to-date virusscanner. Maar omdat u ook wel eens met andermans kabel zult opladen, en anti-virus software nooit 100% actueel is, is het raadzaam om te voorkomen dat er bij het opladen van uw telefoon data via de USB kabel wordt overgedragen. Gebruik daarom deze Anti-Hack Jack (ookwel “USB condom”) genoemd, zodat er alleen stroom en geen data door uw USB oplaadkabel heen gaat. Plaats de Anti-Hack Jack tussen uw USB-kabel enerzijds en de USB wandcontactdoos of computer anderzijds en er gaat alleen nog maar stroom en geen data door de USB-kabel.

Deze Anti-Hack Jack kunt u door ons met uw logo laten bedrukken. Een Anti-Hack Jack is daarmee een perfect cadeau voor uw medewerkers en relaties. Immers, hun veiligheid is uw veiligheid!

Deze Anti-Hack Jack met uw logo bedrukt is leverbaar in twee kleuren: Zwart en wit. Ook is deze Anti-Hack Jack verkrijgbaar in een standaard afmeting (42mm x 26mm x 11mm) en in een compacte versie (40mm x 20mm x 9mm).

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in, en wij informeren u spoedig over de mogelijkheden.

 

Product Gegevens


Uw gegevens


Meer informatie
Levertijd Onbedruk: Uit voorraad. Bedrukt: Circa 2 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anti-Hack Jack met Logo
Uw waardering