Webcam Covers met Logo - Metaal

SKU
LA988

Product Gegevens


Uw gegevens


  • Zakelijke webcam cover.
  • Premium Quality.
  • Inclusief gravering of bedrukking van uw logo.

Product Gegevens


Uw gegevens


Een Webcam Cover met logo bedrukt (of gegraveerd) heeft twee grote voordelen. Allereerst kunt u hiermee op een nette en professionele manier uw online privacy beschermen. Draai eenvoudig deze metalen Webcam Cover voor uw webcam camera op uw laptop en deze is direct afgeschermd. Met behulp van het oog in de Webcamcover kunt u eenvoudig deze metalen Webcamcover van de camera wegdraaien, zodat de webcam te gebruiken is. Een tweede voordeel is dat uw logo dagelijks op een subtiele manier bij uw relatie onder de aandacht komt. Op een positieve manier welteverstaan, omdat een Webcamcover met uw logo bijdraagt aan het beschermen van de gebruiker er van.

Deze Webcam Cover is leverbaar in zowel een budget versie (bulk verpakt) als in een premium versie (de webcam cover zit dan bevestigd op een dubbelzijdig full colour bedrukte kaartje van circa 8,5cm x 5cm – ideaal voor uw marketing uiting).

Deze zilverkleurige Webcam Cover type Metaal is in full colour te bedrukken. Ook kan deze metalen Webcam Cover gegraveerd worden. Hierdoor kan uw logo netjes gepresenteerd worden.

Vraag hieronder een offerte aan, dan informeren we u spoedig de mogelijkheden.

 

Product Gegevens


Uw gegevens


Meer informatie
Levertijd Onbedruk: Uit voorraad. Bedrukt: Circa 2 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Webcam Covers met Logo - Metaal
Uw waardering