HDMI naar HDMI Mini Kabel

SKU
LA1004

Product Gegevens


Uw gegevens


  • 2.5 meter HDMI Mini kabel
  • Ideaal voor Flip Ultra HD 2e Gen. en Flip Mino HD 2e en 3e Gen.
  • Betrouwbare HDMI 1.3 standaard

Product Gegevens


Uw gegevens


HDMI (High-Definition Multimedia Interface) is een snel opkomende aansluiting voor bijvoorbeeld HDTV. HDMI combineert High-defenition video en Multi-channel audio in een digitaal signaal om kristalheldere digitale kwaliteit over een kabel te krijgen. HDMI biedt verbeterde voordelen ten opzichte van analoge A/V aansluitingen, onder andere door het verzenden van ongecomprimeerde digitale video en audio signalen.

Gebruik deze HDMI naar HDMI mini kabel om camcorder aan uw HD TV aan te sluiten. Deze HDMI kabel is niet geschikt om uw DVD speler aan uw HD TV aan te sluiten. Met deze 2.5 meter lange HDMI kabel met aan de ene kant een Type A connector en aan de andere kant een Type C (Mini) Connector kunt u alleen camcorders met een HDMI Mini aansluiting aan uw TV aansluiten.  Ideaal geschikt dus om uw Flip Ultra HD (U2120B of U2120W) of Flip Mino (M2120M, U3160S of U31120B) aan een HD TV aan te sluiten.  Kies voor de HDMI micro kabel als u de Flip Ultra HD 3e Generatie heeft!

Deze HDMI kabel is gefabriceerd volgens de "HDMI 1.3"-norm. Deze norm is prima geschikt voor uw verbinding van uw Flip camcorder. Uw Flip camcorder heeft geen duurdere HDMI 1.4 kabel nodig. En met z'n 2.5 meter lengte, bent u in staat om zowel uw Flip camcorder te bedienen als naar uw HD TV te kijken.

Product Gegevens


Uw gegevens


Meer informatie
Levertijd 3 - 5 dagen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HDMI naar HDMI Mini Kabel
Uw waardering