Uitverkoop

ContourPlus - Actie-aanbieding

SKU
1509
  • ACTIE AANBIEDING!
  • "Six Elements" lens. Met GPS.
  • Kies een voordeel pakket voor tientallen Euro's korting!

 Nog slechts enkele verkrijgbaar, tegen een sterk actietarief!  

 

 

 

Deze Contour+ wordt geleverd met twee draaibare Helm Bevestigingskits en met een Lage Profiel Bevestiging ( rechts). Let op, bij Ladago is verzending gratis, dus geen extra verborgen kosten! 

De Europese versie van de Contour+ wordt NIET geleverd met een 2GB MicoSD kaartje. Wilt u direct goed gebruik kun nen maken van uw Contour+, dan is een geheugenkaartje essentieel. Kies daarom uit één van de hierboven genoemde voordeelpakketten, zodat u direct kunt beginnen met filmen. Een 16 GB geheugenkaartje biedt plaats aan ongeveer 4 uur filmopnames in Full HD en maximaal 16 uur filmopnames in SD kwaliteit. 

 

 

 De Contour+ legt een schitterend Full HD 1080p videobeeld vast. Het maakt gebruik van een f/2.8 super-groothoeklens van 170° en registreert daarmee meer dan het 140° gezichtsveld van een mens! De lens kan ook nog eens 270° draaien zodat u uw opnames goed horizontaal kunt uitlijnen. Dankzij de "six-element"-lens legt deze Contour beelden met nauwelijks vervormingen en zonder "fish-eye"-effect vast. Dit in tegenstelling tot andere actie camcorders met slechts 4 lens elementen!

 

Schitterend Beeld
Deze Contour+ is speciaal ontwikkeld om het perfecte visuele plaatje vast te leggen. Dat wordt bereikt door gebruik te maken van een toonaangevende mix van technologische hoogstandjes zoals een lens bestaande uit wel zes elementen en 1080p Full HD video met instelbare witbalans zodat u in elke lichtsituatie details naar voren kunt brengen. De Contour+ biedt ook meer gezichtsveld dan andere camcorders, en gebruikt daarvoor een f/2.8 170°super-groothoeklens welke horizontaal uit te lijnen is. De lens is zeer gevoelig en vereist slechts een minimale belichting van 0,04Lux. De focus van de lens is vanaf 15cm tot en met oneindig.

Contour+ Wide Angle

 

Bluetooth en HDMI aansluitingen
Alle Contour+ camera's hebben standaard een Bluetooth-chip ingebouwd. En met de Mobile App voor Contour (Live Viewfinder) kan een Android telefoon of iPhone eenvoudig via Bluetooth contact met de Contour+ leggen en u laten zien hoe uw opnames er uit komen te zien. U kunt zo gemakkelijk zowel uw camera juist instellen als de uitlijning goed afstellen. Daarnaast is het fijn om te weten welk gezichtsveld u opneemt. U kunt niet opnemen en bekijken tegelijkertijd. De voor iPhone benodigde Connect View kaart wordt al bij de Contour+ meegeleverd.

De Contour+ heeft ook een HDMI aansluiting en HDMI aansluitkabel. Hiermee kunt u direct uw opnames vanaf de Contour+ op een laptop of HD TV afspelen. Zo kunt u gelijk zien of uw opnames zijn geslaagd.

Bluetooth

 

Live actie
Waarom de beelden later bekijken als de actie nu gebeurd? De Contour+ biedt "live streaming" — via HDMI en een externe draadloze zender (informatie hierover bij Ladago op te vragen) - waarmee een rechtstreekse verbinding wordt gerealiseerd om zo een film te maken, een evenement te verslaan of live een wedstrijd te verslaan. Nu kan iedereen een gevoel krijgen middenin de actie te staan. Geen enkele andere handsfree camcorder is hiertoe in staat.

 

Helder geluid
Video is slechts een deel van het verhaal. Daarom is deze Contour+ uitgerust met een 2.5mm externe microfoon aansluiting (de externe microfoon zelf wordt niet meegeleverd) . Hierdoor zijn heldere opnames te maken van interviews met bijvoorbeeld vrienden, andere atleten of publiek welke in uw video voorkomen. En door het opnemen van gesprekken welke worden gevoerd in het heetst van de strijd, kunt u een extra dimensie aan uw verhaal toevoegen. Een externe microfoon is iets wat tot nu toe alleen de echte professionals gebruikten.

 

GPS. Voor locatie, snelheid en hoogte bepaling.
Deze Contour+ heeft een ingebouwde GPS-ontvanger, welke realtime (elke seconde!) uw locatie uiterst nauwkeurig vastlegd. Zo worden uw handsfree gemaakte HD video-opnames voorzien van gegevens over uw locatie, afgelegde route, snelheid en hoogte. Hiermee voegt u een boeiend nieuw element toe aan uw actievideo. De GPS-gegevens en uw nieuwe HD-beeldmateriaal kunt u vervolgens eenvoudig bewerken met de nieuwe Contour Storyteller-toepassing. Contour Storyteller is compatibel met Mac (vanaf 10.4) en Windows (XP, Vista, 7) en maakt het eenvoudig om video's te organiseren, de camera te configureren en nieuwe actie-videos online te plaatsen.

Deze nieuwe manier van verhalen vertellen wordt "video mapping" genoemd. Door de integratie van GPS krijgt video letterlijk en figuurlijk een extra dimensie, waarbij locatie, snelheid, tijd en omstandigheden net zo belangrijk worden als dat wat is opgenomen. Ideaal om uw eigen prestaties te bewonderen, en om uw concurrenten mee uit te dagen.

Slechts 150 gram weegt deze 3,4 x 5,8 x 9,8 cm kleine HD camcorder. De keiharde geanodiseerde body is bestand tegen stof, vuil, modder en sneeuw zodat u de Contour+ in elk seizoen en met elk weertype kunt gebruiken. Om de Contour+ tot wel 60 meter onder water te kunnen gebruiken, kunt u de Waterdichte behuizing voor Contour+ aanschaffen.

Via het "Slide and Lock"-bevestigingssysteem kunt u de Contour+ camcorder in één beweging bevestigen. Twee Helm Bevestigingskits en een Lage Profiel Bevestiging worden meegeleverd. Daarnaast zijn er diverse andere montage-accessoires verkrijgbaar, zodat u deze Contour+ camcorder eenvoudig op een stuur of op de motorkap kunt bevestigen.

Dankzij de 1-knops-bediening kunt u deze Contour+ camcorder zelfs met handschoenen aan bedienen. Schuif de grote opnameknop naar voren om de opname te starten en schuif deze weer terug om te stoppen.

Deze Contour+ 1080p filmt in Full HD - 1080p (1920 x 1280 pixels) 16:9 breedbeeld bij 30 beelden per seconden voor een haarscherp beeld en vloeiende filmpjes. U kunt de resolutie ook instellen op 720p (1080 x 720) bij 60 beelden per seconden, zodat u achteraf de beelden in slow motion kunt terugkijken.

Nieuw is ook de mogelijkheid tot het maken van foto's. De 5 megapixel foto opname is in te stellen op één van de 5 intervallen (3, 5, 10, 30, 60 seconden), zodat u handsfree mooie actiefoto's kunt maken.

Met de meegeleverde Easy Edit Software kunt u van te voren eenvoudig het contrast, de belichting, de scherpte, de fotoresolutie, de foto tijdsinterval, de video resolutie, de video bitrate en de gevoeligheid van de microfoon instellen. En met de 270 graden draaibare lens, kunt u uw opnames heel eenvoudig horizontaal uitlijnen. Vooral handig als het object waaraan de Contour+ bevestigd zit niet helemaal loodrecht staat.

De Contour+ wordt geleverd met een verwisselbare en oplaadbare Lithium-Ion batterij waarmee u wel tot 3 uur kunt opnemen. Binnen 4 uur laadt u uw Contour+ eenvoudig via de USB poort van uw computer op.

 

Video Formaten

Video Formaat
Resolutie
Beelden per seconde
Wanneer te gebruiken
Full HD 1080p
1920 x 1080
30 fps
Om de meest geweldige momenten in de hoogste resolutie op te nemen.
Tall HD 960p
1280 x 960
30 fps
Voor sporten als surfen die beter af zijn met een hoger beeld.
Action HD 720p
1280 x 720
60 fps
Voor als "frame rate"belangrijker is dan de resolutie. Dit is de perfecte instelling voor het vastleggen van snelle actie. Het voorkomt een schokkerig en onscherp beeld.
Contour 720p
1280 x 720
30 fps
Als geheugenruimte schaars is en u wilt toch de laatste scenes opnemen. Deze instelling vereist weinig geheugen.
Foto
2592 x 1944
3, 5, 10, 30 of 60 sec
De 5 megapixel foto opname is in te stellen op één van de 5 intervallen.Vergelijk de diverse Contour Camcorder modellen


ContourROAM Camera

ContourROAM

Avontuurlijke Video's
ContourGPS Camera

ContourGPS

Video Mapping
Contour+ Camera

Contour+

Professionele beeldverslagen
Ingebouwde batterij
yes
   
Ingebouwde statiefgroef
yes
   
Snel opnemen knop
yes
   
Waterdicht tot op 1 meter
yes
   
1080p, 960p en 720p HD Video deze
yes
yes
yes
NTSC en PAL (30/60 of 25/50) Frame Rates
yes
yes
yes
USB Uitgang
yes
yes
yes
Interne Microfoon
yes
yes
yes
Verwisselbare Lithium-Ion Batterij  
yes
yes
Inclusief 2GB Micro SD geheugenkaart
   
GPS Video Mapping
yes
yes
Bluetooth
yes
yes
Connect View mogelijkheid
yes
yes
Connect View kaart bijgesloten

yes
HDMI Uitgang

yes
Externe Microfoon aansluiting

yes
Groothoeklens
170°
135°
170°
Gewicht
142 gram
147 gram
150 gram
Afmetingen
100x55x34 mm
95x58x34 mm
98x58x34 mm
Inclusief deze bevestigingen
Inclusief deze kabels
USB
USB
USB
Mini HDMI kabel
Microfoon kabel

 

Verpakkingsinhoud

ContourPlus camcorder; twee draaibare Helm Bevestigingskits en een Lage Profiel Bevestiging; handleiding; USB, HDMI en microfoon kabels; ConnectView kaart.   

Meer informatie
Levertijd Niet meer leverbaar
Fabrieksgarantie 2 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ContourPlus - Actie-aanbieding
Uw waardering