USB stick met logo - benodigde logo-bestanden

USB stick met logo of tekst, we bedrukken dit al jaren bij Ladago. De meest gestelde vraag die we hierover krijgen, is over het type bestand waarin het logo dient te worden aangeleverd. Hieronder zetten we de mogelijkheden uiteen om de mooiste USB stick met logo te verkrijgen.

Voor de beste drukkwaliteit ontvangen we uw logo het liefst in een .eps- of.ai-bestandsformaat. De bestandsnaam van uw logo is dan bijvoorbeeld "logo.eps" of "logo.ai". Dit zijn zogenaamde vectorbestanden. Vectorbestanden maken een kwalitatief hoogwaardige bedrukking mogelijk.

USB stick Twister met logo's bedrukt

USB stick met logo

Mocht u een full colour logo hebben, dan volstaat een hoge resolutie PDF bestand ook. Van een full colour logo is sprake als uw logo meer dan vier kleuren bevat. Ook als uw logo minder dan vier kleuren bevat, maar er wel een kleur in zit die van licht naar donker verloopt, dan dienen we uw logo in full colour te bedrukken.

 

USB Stick met logo en/of tekst bedrukken

Wilt u uw USB stick alleen met een tekst laten bedrukken? Dan kunt u volstaan met ons de tekst te informeren, indien gewenst met de naam van het lettertype. We hebben dan geen .eps-, .ai- of .pdf-bestand nodig.

Wilt u aan de ene zijde van de USB stick uw logo bedrukt hebben, en aan de andere zijde een tekst (bijvoorbeeld uw webadres)? Dat kan bij Ladago in de meeste gevallen geheel gratis. We ontvangen dan graag uw logo in .eps of .ai bestandsformaat, plus de URL (bijvoorbeeld www.uwwebsite.nl) als gewone tekst.

Heeft u uw logo alleen in een .png, .bmp of .jpg bestand beschikbaar? Dan nog is Ladago in de meeste gevallen in staat om een kwalitatief hoogwaardige bedrukking te realiseren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Voor het graveren van uw logo of tekst gelden eigenlijk dezelfde vereisten. Let er alleen op dat er niet in kleur gegraveerd kan worden. Je kunt een gedeelte van uw logo wel of niet graveren. Als u uw logo niet (denkbeeldig) in een zwart-wit logo kunt omzetten, zal uw logo meestal niet te graveren zijn.