HDMI naar HDMI Micro Kabel

  • Bekijk uw filmpjes direct op uw HD TV.
  • Ideaal voor Flip Ultra HD 3e Generatie.
  • Betrouwbare HDMI 1.4 standaard

Algemene informatie

Deze Micro HDMI Kabel is ideaal geschikt om uw Flip Ultra HD 3e Generatie mee aan een HD TV aan te sluiten en zo direct uw filmpjes op uw TV af te spelen.

HDMI (High-Definition Multimedia Interface) is een snel opkomende aansluiting voor bijvoorbeeld HDTV. HDMI combineert High-defenition video en Multi-channel audio in een digitaal signaal om kristalheldere digitale kwaliteit over een kabel te krijgen. HDMI biedt verbeterde voordelen ten opzichte van analoge A/V aansluitingen, onder andere door het verzenden van ongecomprimeerde digitale video en audio signalen.

Gebruik deze HDMI naar HDMI micro kabel om uw camcorder aan uw HD TV aan te sluiten. Deze HDMI kabel is niet geschikt om uw DVD speler aan uw HD TV aan te sluiten. Met deze 1.5 meter lange HDMI kabel met aan de ene kant een Type A connector en aan de andere kant een Type D (Micro) Connector kunt u alleen camcorders met een Micro HDMI aansluiting aan uw TV aansluiten.  Ideaal geschikt dus om uw Flip Ultra HD 3e Generatie mee aan een HD TV aan te sluiten. Kies voor andere Flip modellen voor de HDMI mini kabel!

Deze HDMI kabel is gefabriceerd volgens de laatste "HDMI 1.4"-norm. Deze norm is uitstekend geschikt voor uw verbinding van uw Flip camcorder. En met z'n 1.5 meter lengte, bent u in staat om zowel uw Flip camcorder te bedienen als naar uw HD TV te kijken.

Extra informatie

Levertijd Niet meer leverbaar
Artikelnummer LA1011
Fabrieksgarantie 2 jaar

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

HDMI naar HDMI Mini Kabel

HDMI naar HDMI Mini Kabel

     

Prijsofferte aanvraag:

Vult u alstublieft onderstaand formulier in zodat we u de scherpste prijs van vandaag kunnen aanbieden.

Product Gegevens

  • HDMI naar HDMI Micro Kabel

Uw gegevens