Veelgestelde vragen over USB Sticks met logo

 

  1. 1. Wat zijn de 5 voordelen van het bestellen van bedrukte USB sticks bij Ladago?
  2. 2. Hoe kan ik een offerte voor USB sticks met een logo aanvragen?
  3. 3. Hoe kan Ladago de beste USB sticks met logo tegen de scherpste prijzen leveren?
  4. 4. Welke USB stick met logo bedrukt is het meest populair?
  5. 5. Wat is een USB stick?
  6. 6. Hoeveel is de werkelijk vrij beschikbare ruimte op een USB stick?
 
1. Wat zijn de 5 voordelen van het bestellen van bedrukte USB sticks bij Ladago?
 

USB Sticks met Logo voor de Laagste Prijs: Door rechtstreekse levering van de fabriek besparen we u de dure tussenhandel.

Gratis Bedrukking van uw Logo: Prijzen van de USB sticks zijn inclusief bedrukking tot 4 kleuren, opmaak- en opstartkosten.

Premium Quality: Onze USB sticks bevatten het beste geheugen en de hoogste kwaliteit bedrukking.

Maximale Service: Duidelijke informatie, tijdige levering en 100% tevredenheid met uw USB sticks met logo.

Gegarandeerd tevreden: Onze klanten waarderen onze prijs, service, levertijd en ondersteuning met maar liefst een 9.4!

2. Hoe kan ik een offerte voor USB sticks met een logo aanvragen?

 
Wilt u een offerte opvragen, bel ons dan gerust op 023-5749033. Of mail uw wensen naar (klantenservice@ladago.nl).
Of bekijk de meest verkochte USB sticks op deze pagina. Per product kunt u hier uw offerte aanvraag indienen.

3. Hoe kan Ladago de beste USB sticks met logo tegen de scherpste prijzen leveren?

 

 
Betaalt u niet te veel voor uw USB-sticks? Zijn uw bedrukte USB-stick wel constant van hoge kwaliteit en altijd op tijd geleverd?
Leveranciers van USB-sticks hebben vaak één groot probleem: De lage en wisselende kwaliteit van producten uit China. Omdat het zo moeilijk is om in China USB-sticks met een kwalitatief hoogwaardig logo te bedrukken, zijn veel leveranciers overgeschakeld naar het bedrukken in Nederland of elders in Europa. Door het bedrukken te laten plaatsvinden in deze “hoge lonen” landen, worden uw USB-sticks echter veel duurder.
  
Gedurende de afgelopen vijf jaar heeft Ladago haar unieke “Maximale Kwaliteit / Minimale Prijs”-aanbod weten te perfectioneren.
Ladago biedt “Nederlandse kwaliteit” tegen “Chinese prijzen”. Door onze Nederlandse productie- en kwaliteitscontrole – lokaal te China! – bent u verzekerd van USB-sticks van uitstekende kwaliteit, met altijd een correct logo en een tijdige levering. En dat alles tegen lage Chinese prijzen.
 
Ladago biedt meer voordeel en meer waar voor uw geld.
Onze voordelige prijzen zorgen er voor dat u binnen uw budget blijft en maximaal rendement haalt uit uw investering. En u hoeft geen angst te hebben dat uw logo niet voldoet aan uw merkbeleid of dat uw USB-sticks te laat worden geleverd. Want wij begrijpen dat niets zo vervelend is als USB-sticks welke een dag ná uw evenement geleverd worden!
            
Nog meer prijsvoordeel.
Ladago richt zich op bedrukte USB-producten en levert geen bedrukte kleding, pennen of golfballen. Door onze gerichte aandacht zijn we na vele jaren expert op het gebied van USB-sticks geworden. Niet alleen kunnen we daardoor groot inkopen en dit volumevoordeel aan u doorberekenen, wij laten u ook nog eens profiteren van ons “Daytrading”-voordeel, zodat u altijd de laatste, lage prijzen ontvangt.  
 
Nieuwsgierig naar Ladago’s 3-traps kwaliteitsprogramma?
USB-sticks zijn massa artikelen. En Ladago is de beste om die tegen lage prijzen keurig en op tijd te bedrukken. Niet alleen door ons hierboven toegelichte “Maximale kwaliteit / Minimale Prijs”-aanbod, maar ook vanwege ons gedocumenteerde “3-traps kwaliteitsprogramma”. Over dit 3-traps kwaliteitsprogramma willen wij u graag meer vertellen. En dan kunnen we u gelijk uitleggen waarom Ladago zoveel tevreden klanten heeft. Neem dus gerust contact met ons op: 023-5323523. Of bekijk eerst hier de meest verkochte USB sticks met logo bedrukt.
 

4. Welke USB stick met logo bedrukt is het meest populair?

 
De USB stick Twister is de meest gewilde USB stick met een logo bedrukt. De Twister heeft geen losse dop die kwijt zou kunnen raken, en heeft toch een groot oppervlak om op te bedrukken. Daarnaast is de Twister USB stick de meest voordelige USB stick met Logo. Wilt u een offerte opvragen, bel ons dan gerust op 023-5749033. Of mail uw wensen naar (klantenservice@ladago.nl).
Of bekijk de meest verkochte USB sticks op deze pagina. Per product kunt u hier een prijslijst opvragen.

5. Wat is een USB stick?

 
Een USB-stick (ook wel: geheugenstick, USB-staafje, memorystick of insteekgeheugen) is een extern opslagmedium voor de computer dat door middel van een USB-poort aangesloten kan worden. In de stick zit flashgeheugen, dat voor de opslag zorgt. (Bron: Wikipedia USB-stick)

6. Hoeveel is de werkelijk vrij beschikbare ruimte op een USB stick?

 
Een USB stick verbruikt voor de aansturen van het geheugen en voor het bestandsmanagement ook zelf geheugen. Daarom is op bijvoorbeeld een 4GB USB stick minder dan 4GB beschikbaar om te gebruiken. Onderstaande tabel geeft een gemiddelde vrij beschikbaar geheugen weer. De exacte vrije beschikbare ruimtes kunnen per USB stick verschillen. Links de geheugencapaciteit, rechts de gemiddelde vrij beschikbare geheugenruimte.
USB stick vrij beschikbaar geheugenruimte