USB sticks met snelle levering, Twister

SKU
LA201-Spoed

Product gegevens


Uw gegevens


  • Zeer snelle levertijd. Vanaf 48 uur.
  • Meest verkochte USB Stick met logo.
  • Premium Quality geheugen.
  • Ook zonder bedrukking verkrijgbaar.

Product gegevens


Uw gegevens


We kunnen uit voorraad de USB stick Twister met spoed leveren. Wilt u uw USB sticks binnen een week hebben, of wellicht zelfs binnen enkele dagen? Meestal kunnen we u hierbij prima van dienst zijn. Als het moet, dan leveren we uw bedrukte USB stick zelfs de volgende dag af; dat is pas een een snelle levertijd! Uiteraard kunnen we u ook onbedrukte USB sticks snel leveren.

De Twister is een USB stick met een 360 graden draaibare metalen beugel. Dit innovatieve design geeft de Twister een strakke, hippe uitstraling en biedt veel ruimte voor bedrukking. Het is daarom de meest verkochte USB stick voor promotionele doeleinden.

Wij begrijpen dat u wilt dat uw bestanden 100% goed bij uw klant aankomen. Daarom levert Ladago alleen de Premium Quality Twisters van een bekend A-merk. Deze zijn voorzien van de beste geheugenchips, schudbescherming en bescherming tegen elektromagnetische straling.

83% van de bezoekers van deze pagina heeft hieronder een offerte op maat aangevraagd. Dien nu ook uw aanvraag in en laat u verrassen door de mogelijkheden en snelle levertijden!

Product gegevens


Uw gegevens


Meer informatie
Beschikbaar geheugen 128 MB, 256 MB, 512 MB, 1 GB, 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB of 32 GB
Minimale bestelling 25 stuks
Levertijd 48 uur
Printgebied 25 x 13 mm (breedt x hoogte), aan beide zijden mogelijk.
Fabrieksgarantie 10 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:USB sticks met snelle levering, Twister
Uw waardering