USB stick met logo, Credit Card / Visitekaartje

SKU
LA401

Product gegevens


Uw gegevens


  • Aan beide zijden volledig te bedrukken in Full Color.
  • Groot printgebied voor maximale aandacht.
  • Meest gewaardeerd door gebruiker.

Product gegevens


Uw gegevens


Deze USB stick Credit Card (of Visitekaartje) is superdun en past net als een echte credit card met gemak in uw portomonnee of agenda. Daarnaast wordt de credit card USB stick door de ontvanger het meeste gewaardeerd en gebruikt.

Beiden zijden van de USB Credit Card kunnen van rand tot rand in full colour worden bedrukt. Dit is de USB stick met verreweg het grootste printoppervlak waardoor u uw boodschap of logo optimaal onder de aandacht kunt brengen.

Scroll naar beneden voor het aanvragen van de prijslijst. Ladago biedt u gegarandeerd de juiste prijs en de mooiste opdruk!

USB Stick Card, onderkant. Dubbelzijdig full colour te bedrukken.USB Stick Card, bovenkant. Dubbelzijdig full colour te bedrukken.

Onderop bovenstaande afbeelding ziet u hoe de USB stick Card er uit ziet als de connector dicht gedraaid is. Bovenaan ziet u hoe de connector uitgedraaid is, klaar om in een USB poort van een computer te steken. Duidelijk te zien is dat met deze USB stick Card met dubbelzijdige full colour bedrukking, u een enorme ruimte heeft om uw boodschap of bedrijf te promoten.

Product gegevens


Uw gegevens


Meer informatie
Beschikbaar geheugen 1 GB, 2 GB, 4GB, 8 GB, 16 GB of 32 GB
Beschikbare kleuren Alle kleuren / Full Color
Minimale bestelling 50 stuks
Levertijd 10-12 werkdagen (6 werkdagen mogelijk)
Personalisering Bedrukken
Printgebied 85 x 53 mm (Breedte x hoogte)
Fabrieksgarantie 10 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:USB stick met logo, Credit Card / Visitekaartje
Uw waardering