RFID Pasjes voor Schoolkluisjes

SKU
LA5005

Product Gegevens


Uw gegevens


  • Speciaal geschikt voor schoolkluisjes.
  • Blanco of door ons te bedrukken.
  • Ook wel Mifare kaarten genoemd.

Product Gegevens


Uw gegevens


Speciaal voor alle schoolkluisjes welke met een pasje kunnen worden geopend, biedt Ladago deze RFID pasjes aan. Rechtstreeks van de fabriek, dus met goede chips én een stuk goedkoper!

 

Er bestaan verschillende benamingen voor deze kluispasjes: RFID pasjes, RFID kaarten, MIFARE kaarten, electronische pasjes, electronische badges, schoolpassen etc. Dit komt allemaal op hetzelfde neer: Een plastic kaartje welke met een chip is uitgerust. Door middel van radiogolven kan de kaartlezer van de schoolkluisjes welke unieke kaart wordt gepresenteerd, om vervolgens het juiste kluisje te openen.

 

Standaard leveren we witte onbedrukte passen. Deze kunt u blanco laten, of u kunt ze zelf bedrukken. Uiteraard kunnen wij de passen ook voor u bedrukken. Ook kunnen we de passen voorzien van een nummer.

 

Vul onderstaand offerte aanvraag formulier in voor een prijsopgave. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden, en leggen u uit waarom Ladago premium kwaliteit plastic RFID passen kan leveren én dat gegarandeerd tegen de laagste prijs!

Product Gegevens


Uw gegevens


Meer informatie
Levertijd Ca. 12-20 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RFID Pasjes voor Schoolkluisjes
Uw waardering