RFID kaarten

SKU
LA5002

Product Gegevens


Uw gegevens


  • Alle RFID (MIFARE) varianten mogelijk.
  • Geschikt als toegangspas, betaalpas of registratiepas.
  • Geschikt als bibliotheekpas of parkeerpas.

Product Gegevens


Uw gegevens


RFID kaarten, ookwel MIFARE kaarten genoemd, zijn plastic kaarten welke met een chip zijn uitgerust. Door middel van radiogolven kan een kaartlezer van afstand informatie van de kaart lezen danwel daarop informatie plaatsen.

Voorbeelden van RFID kaarten zijn de OV-Chipkaart, ID-bewijzen als studentenkaarten en collegekaarten, parkeergarage kaarten, bonuskaarten en ledenkaarten.

RFID kaarten zijn onder te verdelen in Low-Frequency en High-Frequency kaarten. Low-Frequency kaarten hebben een bereik van 2 tot 100cm en worden vaak gebruikt als toegangspas. High-Frequancy kaarten hebben een bereik van 3 tot 10cm en worden vaak gebruikt voor tijdsregistratie.

De meest verkochte RFID kaart is de MIFARE Classic 1K. Daarnaast kan Ladago vrijwel elke RFID kaart leveren, waaronder de MIFARE Desfire (openbaar vervoer), MIFARE Ultralight en Ultralight C (goedkope kaarten te gebruiken als ticket of parkeerkaart, al dan niet met beveiliging), MIFARE Plus (opvolger van de Classic, met betere beveiliging) en vele andere RFID varianten.

Vaak worden deze kaarten enkelzijdig of dubbelzijdig full-colour bedrukt. En behalve de RFID-chip kunnen op de kaart ook andere personaliseringen worden aangebracht. Denk hierbij aan een streepjescode, een magneetstrip of geheugenchip, een handtekening-veld of een pasfoto.

Vul onderstaand offerte aanvraag formulier in voor een prijsopgave. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden, en leggen u uit waarom Ladago premium kwaliteit plastic RFID kaarten kan leveren én dat gegarandeerd tegen de laagste prijs!

Product Gegevens


Uw gegevens


Meer informatie
Levertijd Ca. 12 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RFID kaarten
Uw waardering