Powerbanks met logo, Dun

SKU
LA783

Product Gegevens


Uw gegevens


  • Zeer dunne powerbank, slechts 6mm dun.
  • In wit/blauw en wit/geel kleuren te verkrijgen. 2200mAh
  • Ook full colour te bedrukken.

Product Gegevens


Uw gegevens


Deze Ladago Powerbank Dun is een universele accu waardoor u uw smartphone altijd kunt voorzien van extra stroom. Ideaal voor iedereen die vaak of lang onderweg is, een beurs of evenement bezoekt, of de zekerheid wilt hebben om nooit zonder batterij-tijd te komen zitten. Vanwege het praktisch nut in het dagelijks leven is een Powerbank een populair relatiegeschenk; het wordt vaak gebruikt en door de gebruikers hoog gewaardeerd.

De vorm van deze Powerbank Plat leent zich uitstekend voor het plaatsen van uw logo en/of tekst. Deze Ladago Powerbank Plat is verkrijgbaar in de kleur wit of geel en heeft een een lichtblauwe rand. De bedrukking kan zowel in één of meerdere kleuren, als in full colour plaatsvinden.

De Powerbank Plat is slechts 6mm dun, en vanwege zijn grote te bedrukken oppervlak, ideaal voor grotere (full colour) logo's. De Powerbank Plat is bedrukt met uw logo of onbedrukt verkrijgbaar, in de capaciteit van 2200 mAh.

Standaar levertijd is circa 10 a 12 werkdagen. Vraag hieronder een offerte aan, en wij melden u tevens de mogelijkheden qua verpakking en accessoires.

 

Product Gegevens


Uw gegevens


Meer informatie
Levertijd Ca. 12 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Powerbanks met logo, Dun
Uw waardering