Powerbanks bedrukken met logo, Basic

SKU
LA781

Product Gegevens


Uw gegevens


  • Komt met sleutelring-koordje in gelijke kleur als de Powerbank.
  • Goedkoop model Powerbank.
  • Ook binnen een week leverbaar.
  • Vlotte uitstraling en daardoor een veel verkocht model Powerbank.

Product Gegevens


Uw gegevens


Deze Ladago Powerbank Basic is een universele accu waardoor u uw smartphone altijd kunt voorzien van extra stroom. Ideaal voor iedereen die vaak of lang onderweg is, een beurs of evenement bezoekt, of de zekerheid wilt hebben om nooit zonder batterij-tijd te komen zitten. Vanwege het praktisch nut in het dagelijks leven is een Powerbank een populair relatiegeschenk; het wordt vaak gebruikt en door de gebruikers hoog gewaardeerd.

De vorm van deze Powerbank Basic leent zich uitstekend voor het plaatsen van uw logo en/of tekst. Deze Ladago Powerbank Basic is verkrijgbaar in 4 kleurcombinaties: Wit/wit, zwart/wit, blauw/wit en roze/wit. Alle Powerbanks Basic's hebben één witte zijde en de andere drie zijdes zijn zwart, blauw, roze of ook wit. De Powerbanks Basic worden geleverd met een handige sleutelring en vlot koordje. Het sleutelring-koordje heeft dezelfde kleur als de Powerbank.

De Powerbank Basic is aan maximaal drie zijdes te bedrukken. Uw tekst of logo kan bedrukt worden in één, twee of drie kleuren. En ook een bedrukking van uw logo met meerdere kleuren (full colour) is mogelijk. De Powerbank Basic is leverbaar in de capaciteiten 2000 mAh, 2200 mAh en 2600 mAh.

Standaard levertijd is circa 10 a 12 werkdagen. Een snelle levering binnen een week is meestal ook mogelijk.

Deze Ladago Powerbank Basic is verkrijgbaar vanaf €2,90. Vraag hieronder een offerte aan, en wij melden u tevens de mogelijkheden qua verpakking en accessoires.

PowerBanks met bedrukking van uw logo. Basic in blauw/wit.

Powerbanks bedrukken met uw logo? De Powerbank Basic is een Powerbank met een vlotte uitstraling en vanwege zijn vorm en kleur ideaal te bedrukken.

 

Product Gegevens


Uw gegevens


Meer informatie
Levertijd 10-12 werkdagen (4-6 werkdagen mogelijk)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Powerbanks bedrukken met logo, Basic
Uw waardering