-28.13%

Pakket: 7" digitale fotolijst + 2GB SD kaart

SKU
LA1001 + 2GB SD kaart
  • Een persoonlijk kado voor elke gelegenheid.
  • Fris en modern vormgegeven.
  • Mooi 18cm LCD breedbeeldscherm.

Dit is het ideale kado voor elke gelegenheid. Of het nu voor een verjaardag, jubileum, geboorte of een trouwerij is, u zult de ontvanger een plezier doen met dit persoonlijke kado! Op stijlvolle wijze worden de foto's van bijvoorbeeld het gezin, de kleinkinderen, het huwelijk of van de vakantie gepresenteerd. Waar u deze digitale fotolijst ook plaatst, op kantoor of thuis, het zal door vrienden of collega's altijd opgemerkt worden en veelvuldig de aanleiding zijn voor een leuk gesprek. Het ideale kado ... om met plezier naar te kijken!

Hieronder een impressie van dit digitale fotolijstje met een moderne uitstraling.

Deze digitale fotolijst heeft een witte lijst met daaromheen een transparante rand. Hiermee wordt alle aandacht naar de foto's getrokken.
Deze digitale fotolijst heeft een witte lijst met daaromheen een transparante rand. Zo wordt alle aandacht naar de foto's getrokken.

Dit digitale fotolijstje doet wat het moet doen: Foto's tonen. Het bevat de meest gebruikelijke en noodzakelijke functies en heeft een mooie beeldkwaliteit in vergelijk met andere lijstjes in zijn klasse.

Dit soort digitale fotolijstjes (18cm LCD scherm, met een 16:9 beeldschermverhouding) is enorm populair. Wereldwijd worden er van dit type het meeste verkocht. Na uitvoerig testen van diverse modellen, heeft Ladago ervoor gekozen om dit specifieke lijstje in bulk in te kopen. Doordat we in bulk hebben ingekocht, hebben we een aantrekkelijke inkoopkorting kunnen bedingen en kunnen we u deze aantrekkelijke aanbieding doen. Maar let op, de aanbieding geldt slechts zolang de voorraad strekt, OP = OP.

Dit fotolijstje heeft een geheugenkaart-gleuf welke de meest gangbare geheugenkaarten SD (Secure Digital) en MMC (Multimedia Memory Card) en Memory Sticks ondersteunt. Uw foto's worden automatisch afgespeeld zodra een geheugenkaart wordt ingevoerd. Het afspelen van foto's zoals in een diashow, kan worden ingesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om om de 5 seconden een nieuwe foto te laten vertonen. De foto-intervallen waaruit gekozen kan worden zijn: 5, 10, 30 en 60 seconden, en 5, 15, 30, 45 en 60 minuten.

Bekijk het "LA1001 + SD kaart" pakket...

Standaard wordt er bij een digitale fotolijst geen SD geheugenkaart meegeleverd. Toch biedt zo'n extra kaart tal van voordelen. Daarom biedt Ladago u de mogelijkheid om gelijk met uw bestelling een 2GB SD geheugenkaart mee te bestellen, uiteraard tegen een sterk gereduceerd tarief.

Zo kunt u uw huidige geheugenkaart in uw camera laten zitten en deze SD kaart voor uw fotolijst gebruiken. Of u kunt deze extra geheugenkaart gebruiken om diverse foto's van bijvoorbeeld een vakantie of een huwelijk op een aparte geheugenkaart te plaatsen. Zo maakt u van iedere SD kaart een apart foto-album, handig toch?

Tip: Wilt u een digitale fotolijst als kado geven? Stop dan bij het kado al een geheugenkaartje met daarop jullie favoriete foto's. Dat maakt het kado extra persoonlijk, en zorgt ervoor dat de ontvanger van het kado er direct plezier van heeft!

Met dit ''LA1001 + SD kaart''-pakket krijgt u een 2GB SD kaart met maar liefst 25% korting!

En oh ja, voordat we het u vergeten te vertellen, deze digitale fotolijst heeft slechts een paar knoppen voor gemakkelijke controle van de noodzakelijke functies. Maar meestal zult u het zich gemakkelijk maken en gebruik maken van de bijgeleverde afstandsbediening.

Standaard wordt de voor u in mooi kadopapier ingepakt

Zoekt u een persoonlijk kado? Kies dan voor dit digitale fotolijstje met moderne uitstraling. Het ideale kado...om met plezier naar te kijken! U kunt hem natuurlijk ook aan uzelf kado geven!

Bestel hem vandaag met een aantrekkelijke pakket-korting en zonder risico (want 21 dagen op zicht), dan krijgt u hem verpakt in luxe kadopapier en direct uit eigen voorraad geleverd.

Meer informatie
Afmetingen 23,6 x 17 x 4 cm (breedte x hoogte x diepte)
Bluetooth verbinding Nee
Fabrieksgarantie 2 jaar
Gewicht 394 gram
HDMI aansluiting Nee
Helderheid 350 cd/m2
Intern geheugen Nee
Klok Nee
Levertijd Bel ons
Muziek afspelen Nee
Resolutie 480 x 234 pixels
Video afspelen Nee
Wekker Nee
WiFi verbinding Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pakket: 7" digitale fotolijst + 2GB SD kaart
Uw waardering