Uitverkoop

ISAW EDGE, 4K Actiecamera + GRATIS 32GB geheugen

SKU
ISAW EDGE
 • 1080p 60fps Full HD & Waterdicht.
 • Incl. heel veel accessoires.
 • Wifi, afstandsbediening (via gratis App), LCD-scherm en 16MP Sony 7-elementen lens!
 • Tijdelijke Ladago actie: Met GRATIS 32GB Class 10 geheugenkaartje!

Nu tijdelijk alleen bij Ladago: GRATIS 32GB micro SD geheugenkaartje Class 10 meegeleverd! Hiermee kunt u direct gaan filmen, da's wel zo handig.

 

ISAW EDGE 4K actiecamera kort samengevat: Superdun, slechts 22mm dunne camera, 4K 10 frames per seconde opnames, Full HD 60 frames per seconde opnames, Ultra View modus voor nog bredere en verfijndere 1080pixel opnames, Sony Exmore 16 Megapixel sensor, 170 graden groothoek lens, wifi funtionaliteit, LCD beeldscherm, Time Lapse video en foto opnames, waterdichtheid tot 40 meter, zeer veel gratis accessoires. De onderwaterbeschermingskap van hard plastic is tevens een ideale manier om uw ISAW EDGE veilig in te bewaren en te vervoeren. 

 

Het verschil tussen 4K Ultra HD en Full HD: 4K oftwel Ultra HD oftewel UHD is een resolutie van 3840 x 2160 pixels. 4K is dus een zeer hoge resolutie, wel vier keer zo hoog als de Full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels. Meer pixels betekent meer details die opgenomen kunnen worden. 4K is filmkwaliteit zoals men die in de bioscoop gewent is. Het grote voordeel van 4K ten opzichte van Full HD is dus vooral een nog scherpere opname van beelden.

ISAW EDGE 4K resolutie vergelijking

De ISAW EDGE kan Full HD, 2.7K en zelfs 4K opnames maken

Met de ISAW EDGE kunt u kiezen om video´s op te nemen in Full HD met 60 fps. Omdat er hierbij wel 60 beelden per seconden worden geschoten, zullen ook de snelste acties uiterst vloeiend worden weergegeven. De ISAW EDGE is dan ook met recht een kwalitatief hoogwaardige Actiecamcorder. Wilt u meer detail opnemen in tot 4 maal HD Kwaliteit? Kies dan voor een opname in 2.7 of zelfs 4K. Met 10 fps zijn deze resoluties minder geschikt voor het vastleggen van de snellere acties, maar juist uiterst geschikt voor het maken van opnames in ultra kwaliteit. Pas de resolutie van de opnames met uw ISAW EDGE eenvoudig aan, en u zult altijd de perfecte video opname maken.

 

ISAW EDGE 16Mpx Sony Sensor

De ziel van een camera is de sensor. Deze vangt het licht op. De beeldsensor is cruciaal voor de de resolutie, de prestaties bij weinig licht en de scherptediepte van de opnames. De ISAW Edge bevat een 16 Megapixel Exmor R beeldsensor van Sony. Deze High Performance Exmor R is twee maal zo gevoelig als vergelijkbare sensoren van andere merken. De opnames met de EDGE laten hierdoor meer kleur en detail zien, ook in situaties met minder licht. De ISAW EDGE is mede hierom een "High Performance Actioncamera".

 

ISAW EDGE afmetingen

 

Bij alle digitale producten staat de afmetingen gelijk aan de gebruikte technologie. Kleine afmetingen vereisen de laatste en meest geavanceerde technologie. Zeker bij actiecamera´s zijn afmetingen en gewicht van belang voor een pretiige gebruikservaring. Vergelijk de afmetingen a 41mm x 59mm x 22 mm (dun!) bij een gewicht van slechts 67 gram maar eens met de camera's in dezelfde prijsklasse. De ISAW Edge is gewoon kleiner, smaller en lichter. Dit geeft u als gebruiker meer vrijheid in het gebruik van de camera.

 

De beste beeldkwaliteit

ISAW EDGE Vergelijk met GoPro

Het Zuid-Koreaanse ISAW Cameras Inc. heeft de afgelopen jaren een stevige reputatie opgebouwd als aanbieder van actiecamera's van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Er wordt veel minder geld aan marketing en sponsoring uitgegeven, terwijl er geen concessies worden gedaan op de kwaliteit. In tegendeel, ISAW werkt met de beste experts om de perfecte beeldkwaliteit te bereiken. En dat kan men zien! Het afstemmen van de hoge kwaliteit onderdelen met de interne software is een langdurig doch geslaagd project geweest. ISAW claimt dat de ISAW EDGE de beste beeldkwaliteit in zijn marktsegment biedt, tegen een uiterst scherpe prijs (zeker gezien alle bijgeleverde accessoiires - zie onder). 

 

7 Elements High Quality Lens.

ISAW_EDGE_7_Elements_Lens

De ISAW EDGE bevat een 16 Megapixel Sony sensor welke gekoppeld is aan een kristalheldere 7 elementen-lens voor uiterst preciese weergaves. Hoe meer lensen, hoe minder vervormingen aan de randen van je opnames. Hierdoor zijn de opnames duidelijk beter dan wisselkeurige camera's die slechts een breedbeeld-lens hebben. Van zulke camera's is de beeldkwaliteit aan de randen vaak een stuk minder. Ook is niet iedere lens even helder. De ISAW EDGE bevat een kristalheldere F2.5 lens waardoor de beste resultaten worden verkregen bij het filmen met minder licht.

 

ISAW EDGE Waterdicht

De ISAW Edge kan ook in natte weersomstandigheden of gewoon onder water gebruikt worden. Standaard wordt er een waterdichte behuizing meegeleverd welke waterdicht is tot wel 40 meter diepte. Uiteraard past deze ultra-lichte behuizing perfect, voor een totale bescherming.

 

ISAW EDGE Wifi App

 Standaard is de ISAW EDGE uitgerust met ingebouwde Wifi functionaliteit. Verbindt de camera eenvoudig met je smartphone (Android of iOS) via een speciale gratis App. Je kunt via de App een video opnemen, foto's maken of bestanden verplaatsen, is dat niet handig?! Hieronder de beschrijving van bovengeplaatste smartphone schermafbeeldingen:

1: Als u de ISAW Viewer start, staat er "Wifi not connected"  2. Na het maken van de verbinding, kunt u de App gebruiken.  3. Via de App kunt u de camera bedienen en  videos of foto's maken.  4. Via de App kunt u ook de opname instellingen aanpassen.  5. U kunt video's en foto's via de App naar uw smartphone downloaden   6. U kunt de video's of foto's afspelen of downloaden die u via de App heeft gemaakt.

 

ISAW EDGE Timelapse

 

 Al in 2013 kwam ISAW als eerste met een actiecamera met timelapse video mogelijkheden op de markt. Alle ISAW camera's bieden zowel foto als video timelapse mogelijkheden met precieze interval instellingen.

 ISAW EDGE Darklapse

 ISAW heeft de standaard Timelapse functionaliteit doorontwikkeld naar "Darklapse".

 

 ISAW EDGE UltraView

 Geniet van extra brede video opnames met de Ultraview instelling; Eén van de vele te selecteren opname instellingen. Zonder geweld aan te doen aan het midden van uw opname, biedt dit een bredere beeld dan de standaard breedbeeld 16:9 dimensie. Ultraview is zeer geschikt als u een selfie maakt, bijvoorbeeld met de gratis meegeleverde handgrip.

 

ISAW EDGE Menustructuur

 De bediening van de ISAW EDGE is uiterst eenvoudig.

ISAW EDGE Handgrip

Standaard wordt de ISAW EDGE geleverd met een handgreep om de camera makkelijk door te geven en om mooie selfies te kunnen maken.

 

ISAW EDGE Accessoires

ISAW EDGE Suctioncup 

 Een mini zuignap-bevestiging wordt gratis meegeleverd. Deze kan zelfs op gebogen oppervlakten bevestigd worden!

 

Technische specificaties 

 • Zeer kleine 1080P 60fps Sportcamera
 • 4K 10 fps opnames
 • 2.7K 15fps opnames (MJPEG)
 • Ultra View voor bredere en gedetailleerde 1080P opnames
 • 40 meter waterdicht
 • Sony Exmore 16MP CMOS sensor
 • 170 graden groothoeklens
 • 1,5"LCD scherm
 • WiFi met uitgebreide App voor Android en iOS
 • Hoge snelheids opname (720P 120 fps slow motion)
 • Time lapse video en foto opnames
 • Burst: 5 foto's van 16MP in één keer
 • Verwisselbare oplaadbare Li-ion accu
 • Accu duur: Tot 120 minuten opname tijd (Afhankelijk van de gebruikte instellingen en de omgevingstemperatuur)
 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk menu
 • Professionele kwaliteit
 • 2 jaar fabrieksgarantie

 

Meer informatie
Levertijd 24 uur
Fabrieksgarantie 2 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ISAW EDGE, 4K Actiecamera + GRATIS 32GB geheugen
Uw waardering