-42.87%

HDMI naar HDMI Mini Kabel

SKU
LA1004x

Product Gegevens


Uw gegevens


  • 2.5 meter HDMI kabel Type A naar Type C (Mini)
  • Ideaal voor Flip Ultra HD en Flip Mino HD 8GB 
  • Betrouwbare HDMI 1.3 standaard

Product Gegevens


Uw gegevens


HDMI (High-Definition Multimedia Interface) is een snel opkomende aansluiting voor bijvoorbeeld HDTV. HDMI combineert High-defenition video en Multi-channel audio in een digitaal signaal om kristalheldere digitale kwaliteit over een kabel te krijgen. HDMI biedt verbeterde voordelen ten opzichte van analoge A/V aansluitingen, onder andere door het verzenden van ongecomprimeerde digitale video en audio signalen.

Gebruik deze HDMI naar HDMI mini kabel om camcorder aan uw HD TV aan te sluiten. Deze HDMI kabel is niet geschikt om uw DVD speler aan uw HD TV aan te sluiten. Met deze 2.5 meter lange HDMI kabel met aan de ene kant een Type A connector en aan de andere kant eenTupe C (Mini) Connector kunt u alleen camcorders met een HDMI aansluiting aan uw TV aansluiten.  Ideaal geschikt dus om uw Flip Ultra HD (U2120B-UK of U2120W-UK) of Flip Mino 8GB (M2120M-UK) aan een HD TV aan te sluiten.

Deze HDMI kabel is gefabriceerd volgens de "HDMI 1.3"-norm. Deze norm is prima geschikt voor uw verbinding van uw Flip camcorder. Uw Flip camcorder heeft geen duurdere HDMI 1.4 kabel nodig. En met z'n 2.5 meter lengte, bent u in staat om zowel uw Flip camcorder te bedienen als naar uw HD TV te kijken.

Product Gegevens


Uw gegevens


Meer informatie
Fabrieksgarantie 2 jaar
HDMI aansluiting Ja
Levertijd 24 uur
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HDMI naar HDMI Mini Kabel
Uw waardering