GoPro HD Helmet HERO met GRATIS 16GB Class 10 geheugenkaartje

SKU
CHDHH-001 + 16GB SD
  • Super-groothoeklens van 170

GoPro is marktleider op het gebied van draagbare actie camcorders. Er zijn op dit moment twee typen GoPro camcorders verkrijgbaar, de GoPro 960p HD Hero en de GoPro 1080p HD Hero.

Van de GoPro 1080p HD Hero bestaan er vier verschillende verpakkingen, ze bevatten alle vier dezelfde GoPro 1080p HD camcorder maar hebben elk een andere set van accessoires. Zo is er een GoPro 1080p HD Naked Hero, een GoPro 1080p HD Motorsport Hero, een GoPro 1080p HD Surf Hero en deze GoPro 1080p HD Helmet Hero.

 

geheugenkaartje

 


De GoPro wordt standaard NIET geleverd met een geheugenkaartje. Wilt u direct goed gebruik kunnen maken van uw GoPro, dan is een geheugenkaartje essentieel. Daarom ontvangt u van Ladago een gratis 16GB SDHC Class 10 geheugenkaartje! Het extra 16GB geheugenkaartje biedt plaats aan ongeveer 4 uur filmopnames in Full HD en maximaal 16 uur filmopnames in SD kwaliteit. Zo kunt u direct beginnen met filmen. Handig toch?

 

 

Professioneel filmen en foto's maken
Deze GoPro 1080p HD Helmet Hero filmt in een schitterend Full HD 1080p (1920 x 1280 pixels) 16:9 breedbeeld bij 30 beelden per seconden voor een haarscherp beeld en vloeiende filmpjes. Het maakt gebruik van een f/2.8 super-groothoeklens van 170° en registreert daarmee meer dan het 140° gezichtsveld van een mens! De resolutie is op de volgende manieren in te stellen:

Video Formaat
Resolutie
Beelden per seconde
 Wanneer te gebruiken
Full HD 1080p
1920 x 1080
30 fps
 Om de meest geweldige momenten in de hoogste resolutie op te nemen.
Tall HD 960p
1280 x 960
30 fps
 Voor sporten als surfen die beter af zijn met een hoger beeld.
Action HD 720p
1280 x 720
60 fps
 Voor als "frame rate"belangrijker is dan de resolutie. Dit is de perfecte instelling voor het vastleggen van snelle actie. Het voorkomt een schokkerig en onscherp beeld. Zo kunt u achteraf de beelden in slow motion terugkijken.
720p
1280 x 720
30 fps
 Als geheugenruimte schaars is en u wilt toch de laatste scenes opnemen. Deze instelling vereist weinig geheugen.
Foto
2592 x 1944
2, 5, 10, 30 of 60 sec
 De 5 megapixel foto opname is in te stellen op één van de 5 intervallen.


De 5 megapixel foto opname is in te stellen op één van de 5 intervallen (3, 5, 10, 30, 60 seconden), zodat u handsfree mooie actiefoto's kunt maken (net zo land tot de batterij leeg is of de geheugenkaart vol is). Daarnaast kunt u de GoPro ook één foto laten maken, of een setje van drie of een foto laten maken met de self-timer functie.

Mooi geluid
Bij GoPro is er veel geïnvesteerd in de kwaliteit van het geluid. De GoPro 1080p HD komt met een interne 48 kHz mono microfoon met AGC (Auto Gain Control) waarmee het geluid van de actie meer en evenwichtiger naar voren wordt gehaald. Zo hoort u alleen het geluid van de actie en niet het geruis van de wind.

Schockproof & Waterproof
Deze GoPro 1080p HD Helmet Hero is schokproef dankzij een hoogwaardige polycarbonate behuizing. Dus of u de GoPro nu gebruikt tijdens het kitesurfen, motorcrossen, skydiven, mountainbiken of snowboarden, de GoPro is gebouwd om een stootje op te kunnen vangen en om dan toch nog door te kunnen filmen. 

Batterijen en geheugen
Met de meegeleverde oplaadbare 100mAh Lithium-Ion batterij kunt u ongeveer 2,5 uur filmen. De batterij kan binnen 2 uur tot 80% van zijn capaciteit worden opgeladen wanneer u de GoPro aan de USB-poort van een computer aansluit. De GoPro kan gewoon doorfilmen terwijl de batterij wordt opgeladen. Daarnaast bezit de GoPro ook nog eens een geïntegreerde batterij verwarmingssysteem om uw batterij te verwarmen in winterse omstandigheden, hiemee haalt u meer prestaties uit uw batterij.

 

Verpakkingsinhoud van de GoPro 1080p HD Helmet Hero
Deze GoPro 1080p HD Helmet Hero wordt geleverd met diverse bevestigings-stukken om de camcorder te bevestigen aan 2 ronde en solide helmen, 2 vlakke ondergronden als een snowboard of een motorkap, een hoofdband bevestiging voor gebruik van de GoPro zonder helm, en een bevestigingskit voor geventileerde (fiets)helmen. Daarnaast bevat de verpakking een waterdichte camcorder behuizing, diverse aansluitkabels en een batterij. Standaard wordt er bij de GoPro geen geheugenkaartje meegeleverd! Wilt u direct goed gebruik kunnen maken van uw GoPro, dan is een geheugenkaartje essentieel. Daarom ontvangt u van Ladago een gratis 16GB SDHC Class 10 geheugenkaartje! Het extra 16GB geheugenkaartje biedt plaats aan ongeveer 4 uur filmopnames in Full HD en maximaal 16 uur filmopnames in SD kwaliteit. Zo kunt u direct beginnen met filmen. Handig toch?

  • 1 x GoPro 1080p HD HERO Camcorder.  Op deze GoPro 1080p HD HERO camcorder passen alle andere GoPro HERO camcorder bevestigings-stukken, waardoor het zeer eenvoudig is om de GoPro in nog meer omstandigheden te gebruiken. Zo zijn er zuignap bevestigingen om de GoPro aan voertuigen te bevestigen, fietsstuur bevestigingen, surfboard bevestigingen, kite-surf bevestigingen en nog veel meer.

GoPro Housing

  • 1 x Shockproof & Waterproof Camcorder Behuizing.  Een stevige en bijna onverwoestbare poly-carbonate behuizing die ook nog eens waterdicht is tot op een diepte van 60 meter beschermt uw GoPro HD Hero en uw beelden tegen de elementen en alle onvoorziene tuimelingen en ongelukken. De diverse bevestigings-stukken zijn eenvoudig op deze behuizing aan te sluiten.

GoPro Batterij

  • 1 x Oplaadbare Lithium-Ion Batterij.  Met de meegeleverde oplaadbare 100mAh Lithium-Ion batterij kunt u ongeveer 2,5 uur filmen.

GoPro zijkant

  • USB, HDTV, & Composite Video+Audio Uit kabels.  Alle kabels die nodig zijn om uw audio, video en foto's te downloaden of te laten zien, zijn bijgesloten: 1 USB kabel om uw bestanden op uw computer te zetten, 1 component video (HDTV) kabel, en 1 composite video + audio uit kabel. Voor elke kabel is er een aparte poort aan de zijkant van de camcorder.

GoPro Headstrap

  • 1 x Head-Strap Bevestiging.  Voor die momenten waarop een helm niet noodzakelijk is, maar u toch beelden wilt maken vanuit uw eigen perspectief. Eenvoudig over uw hoofd aan te brengen en op de juiste maat in te stellen.

GoPro Bevestigingsstukken

  • 6 x verschillende Helm Bevestigings-stukken + 1 Extra Quick-Release Bevestigingsstuk.  GoPro HD 1080p Helmet Hero kunt u op diverse oppervlakten monteren. Het bevestigen en ontkoppelen van de camcorder aan de diverse bevestigingsstukken gaat gemakkelijk dankzij het extra meegeleverde Quick-Release bevestigingsstuk. Meegeleverd worden 2 bevestigingsstukken voor ronde en solide helmen, 2 bevestigingsstukken voor vlakke ondergronden als een snowboard of een motorkap, 1 driepoot-arm om de juiste hoek in te stellen, en een bevestigingsband voor geventileerde (fiets)helmen.

 
  • 1 x 16GB Class 6 geheugenkaartje.  De GoPro wordt standaard NIET geleverd met een geheugenkaartje. Wilt u direct goed gebruik kunnen maken van uw GoPro, dan is een geheugenkaartje essentieel. Daarom ontvangt u van Ladago een gratis 16GB SDHC Class 10 geheugenkaartje! Het extra 16GB geheugenkaartje biedt plaats aan ongeveer 4 uur filmopnames in Full HD en maximaal 16 uur filmopnames in SD kwaliteit. Zo kunt u direct beginnen met filmen. Handig toch?

 

Bestellen zonder risico en met aantrekkelijke extra's
Let op, Ladago is een officiële dealer van GoPro en levert uitsluitend produkten bestemd voor de Nederlandse markt. Hierdoor bent u gegarandeerd verzekerd van volledige Nederlandse service en fabrieks-garantie! Zoekt u een actie camcorder met een hoge resolutie, eenvoudige bediening en super-groothoeklens van 170°? Dan is deze GoPro dat wat u zoekt! Bestel hem nu met een extra 16 GB (Gigabytes) geheugenkaartje en zonder risico (want 21 dagen op zicht) en dan krijgt u hem direct uit eigen voorraad geleverd.

Overheid, school of bedrijf? Bel dan onze klantenservice op telefoonnummer 023-5749033 (ma-vr 09:00 tot 20:00 uur, za 09:00 tot 17:00) en vraag naar de mogelijkheden om op rekening geleverd te krijgen. Of mail naar klantenservice@ladago.nl

Meer informatie
Levertijd 24 uur
Fabrieksgarantie 1 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GoPro HD Helmet HERO met GRATIS 16GB Class 10 geheugenkaartje
Uw waardering