-20.88%

ContourGPS met 32GB Micro SDHC geheugenkaart

SKU
1409 + 32GB SDHC
  • Met ingebouwde GPS-ontvanger en Bluetooth communicatie.
  • Haarscherpe Full HD 1080p beeldkwaliteit.
  • Superlicht en supersterk. Stof en waterbestendig.
  • Extra bundel-korting: Met 32GB geheugenkaartje.

Dit is de verbeterde opvolger van de ContourHD, en biedt door zijn ingebouwde GPS-ontvanger de mogelijkheid tot "video mapping". Ook is de interne microfoon sterk verbeterd en kunt u nu eenvoudig via Bluetooth contact met de ContourGPS leggen en real-time laten zien wat u aan het opnemen bent. U kunt zo gemakkelijk uw camera juist instellen en de uitlijning goed afstellen! 


 

 

Deze ContourGPS wordt geleverd met de hier links afgebeelde Helm Bevestigingskit en met een Goggle-bril Bevestigingskit. Daarnaast ontvangt u van Ladago ook nog eens een 32GB Micro SDHC geheugenkaartje met een aanzienlijke bundel-korting!

De ContourGPS wordt al geleverd met een 2GB MicoSD kaartje, waar de Easy Edit Software op staat. Wilt u direct goed gebruik kunnen maken van uw ContourGPS, dan is een extra geheugenkaartje essentieel. Het extra 32 GB (Gigabytes) class4 geheugenkaartje biedt plaats aan ongeveer 8 uur filmopnames in Full HD en maximaal 32 uur filmopnames in SD kwaliteit. Zo kunt u direct beginnen met filmen. Handig toch?

  

 

 

Contour
Contour, voorheen VholdR genaamd, is marktleider in compacte actie camcorders. Contour produceert kwalitatief hoogwaardige, slim ontworpen en gebruiksvriendelijke actie camcorders waarmee u in staat bent uw eigen avonturenverhaal te vertellen. Met Contour kunt u als hedendaagse ontdekkingsreiziger (locatiegebaseerde) video gebruiken om uw persoonlijke actie, avontuur en reizen te herbeleven en te laten zien aan anderen. Met

Meer informatie
Levertijd 24 uur
Fabrieksgarantie 2 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ContourGPS met 32GB Micro SDHC geheugenkaart
Uw waardering