Uitverkoop

Groothoeklens voor Flip

SKU
VLMWF

Product Gegevens


Uw gegevens


  • Nieuw! Flip Groothoeklens.
  • Legt 2x zoveel vast.
  • Eenvoudige magneet-bevestiging.

Product Gegevens


Uw gegevens


Nieuw! Als enige in Europa kan Ladago dit eerste "Designed for Flip" artikel leveren. Deze Bower Groothoeklens is speciaal ontworpen voor Flip camcorders en past op elke Flip camcorder. Het draagt daarom ook het "Designed for Flip" logo, wat alleen gebruikt mag worden na goedkeuring van de fabrikant.

Met deze .45 groothoeklens vergroot u uw gezichtsveld en bent u in staat om met uw Flip camcorder brede en panoramische landschappen te filmen. Ook kunt u er meer mee vastleggen als u van dichtbij filmt. Ideaal dus als u interviews doet, uzelf filmt, of een panoramisch plaatje wilt vastleggen. Maar ook voor makelaars die een kleine ruimte als een badkamer goed in beeld willen brengen, of voor als u meer wilt vastleggen van een verjaardag in de woonkamer of voor als u de gehele skipiste wilt opnemen, is dit een uitstekende oplossing. Daarnaast maken logopedisten en mensen in het onderwijs vaak van deze groothoeklens gebruik. Dit is daarmee het ideale accessoire om van de standaard lens van uw Flip een groothoeklens te maken.

Bevestig deze Bower groothoeklens eenvoudig door middel van de stevige magneet op de bestaande lens van uw Flip.

Verpakkingsinhoud: Bower .45 Groothoeklens ontworpen voor Flip; 3 magnetische ringen (zodat u de lens met meerdere Flips kunt gebruiken); polsbandje en een zacht meeneem zakje.

 

 

 

 

 

 

Product Gegevens


Uw gegevens


Meer informatie
Levertijd Niet meer leverbaar
Fabrieksgarantie 2 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groothoeklens voor Flip
Uw waardering