-49.96%

Belkin SurgeMaster F9M823du2M spanningsbeveiliger

SKU
F9M823du2M
  • Beveiliging tegen overspanning en spanningspieken.
  • Beveiligde aansluiting voor tel/fax, antenne en kabelmodem.
  • Hogere ampere- en joule-waarden, voor hoge bescherming.

 

Beveilig uw apparatuur tegen gevaarlijke spanningstoten en blikseminslag!

Deze Belkin SurgeMaster F9M823du2M heeft naast 8 beveiligde contactdozen, ook een beveiligde aansluiting voor uw telefoon, fax en/of telefoonmodem, antenne-aansluiting en kabelmodem en biedt een levenslange dataherstelgarantie. Zoekt u een uiterst robust model met de allerbeste bescherming en garanties en ook nog een bescherming van CAT5-aansluitingen, bekijk dan hier de meest uitgebreide Belkin SurgeMaster... Of lees eerst hieronder over alle voordelen die deze Belkin SurgeMaster F9M823du2M u biedt.

Niet alleen spanningsstoten en blikseminslag zijn gevaarlijk voor de elektronische apparaten in uw huis. Zelfs door gewoon in- en uitschakelen kan elektrische onbalans ontstaan die uw computers, randapparaten en elektronische apparatuur uiteindelijk onherstelbaar beschadigt.

Belkin heeft na jarenlang onderzoek en ervaring met spanningsbeveiliging de baanbrekende serie SurgeMaster spanningsbeveiligers geïntroduceerd. Met zijn geavanceerde componenten, uitgebalanceerde schakelingen en zorgvuldig afgewerkte constructie biedt elke SurgeMaster een volledige beveiliging tegen overspanning, netvervuiling en spanningspieken.

Op het gebied van spanningsbeveiliging geeft Belkin de toon aan met beproefde oplossingen voor absolute veiligheid. Daarom garandeert Belkin dat alle hierop aangesloten apparatuur is beveiligd tegen schadelijke elektrische onblansen.

De Belkin SurgeMaster is uw beste keus voor een schone, veilige stroomvoorziening en heeft de beste constructie, vermogen en veiligheidsnormen in de markt. Ruim 50 miljoen stuks Belkin SurgeMasters zijn er wereldwijd voor de beveiliging van consumentenelektronica in gebruik!

De maximale piekspanning is 6000 Volt, en de Belkin SurgeMaster F9M823du2M heeft een reactietijd van minder dan 1 Nanoseconde. Een reactietijd van minder dan 1 Nanoseconde (een miljardste seconde) is voldoende om storingen te voorkomen die de aangesloten apparatuur kunnen beschadigen.

Ook komt deze Belkin SurgeMaster F9M823du2M met een sterke EMI/RFI Ruisfilter (150 kHz - 100 MHz tot 58 dB onderdrukking). Elektromagnetische storing/radiofrquente storing veroorzaakt netvervuiling die leidt tot het vastlopen van computers, storing op audio/video-apparatuur en verlies van data. Hoe groter de dB-onderdrukking over een zo groot mogelijk frequentiegebied, des te krachtiger is de beveiliging tegen vervuiling.

Deze Belkin SurgeMaster F9M823du2M maakt deel uit van Belkin's Maximum Serie en is ideaal voor de beveiliging van geavanceerde computers, printers, scanners en kabelmodem. Ook de beste keus voor audio- en videocomponenten in wandmeubels en dergelijke, zoals een televisie en een dvd-recorder/speler. Zoekt een uiterst robust model met de allerbeste bescherming en garanties en ook nog een bescherming van CAT5-aansluitingen, kies dan voor de meest uitgebreide Belkin SurgeMaster F9G726du2M. 

Voor dit model, met 8 contactdozen en telefoon- en modem/breedbandbeveiliging, geldt een maximale energiedissipatie van 2700 Joule en een maximale piekstroom van 75.000 Ampère. Een hogere joulewaarde beschermt langer tegen overspanning. Een hogere ampèrewaarde beschermt beter tegen spanningspieken en blikseminslag.

Bovendien wordt deze Belkin SurgeMaster F9M823du2M geleverd met een aangesloten apparatuur garantie tot € 175.000. Mocht uw apparatuur toch door een spanningsstoot, spanningspiek of blikseminslag worden beschadigd, dan zal Belkin alle apparatuur vervangen of (laten) repareren tot een maximum bedrag van € 175.000.

En om te zorgen dat u echt tevreden bent, heeft u levenslange productgarantie op deze Belkin SurgeMaster F9M823du2M: Belkin zal kostenloos het artikel vervangen als deze na de beveiliging van uw elektronische apparaten defect blijkt of niet meer gegarandeerd kan worden.

Samengevat: Voor 35 Euro (incl BTW, incl verzendkosten) haalt u met deze Belkin SurgeMaster F9M823du2M een levenslange verzekering tegen spanningsstoten en blikseminslag voor maximaal 8 apparaten in huis! Denkt u zich eens in hoeveel tijd en geld u dat kan gaan schelen! Wellicht bent u tegen blikseminslag verzekerd, maar áls u dat al bent, uw data die op uw beschadigde PC stond krijgt u daarmee niet terug. (Schade) voorkomen is beter dan genezen. Het kan u veel geld en nog veel meer tijd en frustratie schelen. Neem geen risico, en bestel nu deze Belkin SurgeMaster F9M823du2M met een aantrekkelijke korting en zonder risico (want 21 dagen op zicht) en dan krijgt u hem direct uit eigen voorraad geleverd.

Meer informatie
Aantal stopcontacten 8
Amp 75.000
Aangesloten Apparatuur Garantie Euro 175.000
Fabrieksgarantie Levenslang
Joule 2700
Lengte stroomkabel 2 Meter
Levertijd 1 - 2 weken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Belkin SurgeMaster F9M823du2M spanningsbeveiliger
Uw waardering