-10.75%

BeBook 6" e-Reader One Black BE101

SKU
BE101
  • 6 inch ePaper (E Ink) beeldscherm. 43% groter dan de BeBook Mini.
  • Uniek papierachtig scherm, ook goed leesbaar in helder zonlicht.
  • 512 MB intern geheugen voor 1000 boeken. 

Let op, dit is de vernieuwde 2010 versie! Met USB 2.0 ondersteuning, snellere pagina wisselingen, wel 16 verschillende tinten grijswaarden, en betere inzoommogelijkheden.

eReader klassieker
De BeBook 6" eReader One BE101 is een klassieker die nog steeds bij velen favoriet is. Met zijn 12,1 cm breedte, 18,4 cm hoogte en 1 cm dikte is deze net iets groter dan de BeBook Mini. En toch is het scherm van deze BeBook One 43% groter dan dat van de BeBook Mini!

Omdat de omlijsting van deze BeBook One eReader extra smal is, houdt u een relatief groot leesbaar oppervlak over. Deze BeBook One heeft een 6" (15,2 cm, diagonaal gemeten) scherm van 9,1 cm breed en 12,1 cm hoog.


Het eInk display is prettig voor de ogen
Het scherm van de BeBook 6" eReader One BE101 maakt gebruikt van eInk technologie. Dit papierachtige scherm leest veel prettiger en is een stuk rustiger voor de ogen dan traditionele schermen. Ook in vel zonlicht is het scherm van de BeBook One nog heel goed leesbaar.


Ondersteund alle belangrijke eBook bestandsformaten
Op het scherm van de BeBook One eReader kunt u vrijwel alle e-boeken lezen. Alle belangrijke eBook bestandsformaten worden ondersteund. De volgende bestandsformaten worden ondersteund: ePub, ePUB DRM, PDF DRM, DOC, RTF, TXT, HTML, PPT, LIT, BMP, JPG, PNG, TIF, DjVu, WOL, CHM en MP3. U kunt er dus ook foto's op kwijt en audio mee afspelen.

Boeken, documenten en muziek kunt u eenvoudig via de meegeleverde USB kabel van uw computer naar de BeBook kopieeren. Het interne geheugen van 512 MB is goed voor bijna 1000 eBoeken. Maar ook kunt u deze bestanden op een SD geheugenkaart plaatsen, want de BeBook One eReader leest deze kaartjes ook!


Groot gebruiksgemak
De BeBook One werkt erg prettig. De snelheid van het wisselen van de pagina's is met circa

Meer informatie
Afmetingen 12,1 x 18,4 x 1,0 cm (breedte x hoogte x dikte)
Fabrieksgarantie 1 jaar
Gewicht 220 gram (Incl. batterij)
Intern geheugen 512 MB
Levertijd 24 uur
Resolutie 800 x 600 pixels
Verpakkingsinhoud BeBook One BE101, USB kabel, Quick Start Guide, Gebruiksaanwijzing, Hoofdtelefoon, lederen album.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BeBook 6" e-Reader One Black BE101
Uw waardering