Uitverkoop

Balance Meteo Weerstation met Digitale Fotolijst, Zwart, 272766

SKU
272766/R
  • Weerstation en Digitale Fotolijst in

Continue u verrassen en intrigeren....dat is waar deze Balance Meteo Weerstation 272766 met digitale fotolijst gegarandeerd voor zal zorgen!

Dit is het ideale kado voor elke gelegenheid. Of het nu voor een verjaardag, jubileum, geboorte of een trouwerij is, u zult de ontvanger een plezier doen met dit persoonlijke kado! Op stijlvolle wijze worden de foto's van bijvoorbeeld het gezin, de kleinkinderen, het huwelijk of van de vakantie gepresenteerd. Waar u dit weerstation/ digitale fotolijst ook plaatst, op kantoor of thuis, het zal door vrienden of collega's altijd opgemerkt worden en veelvuldig de aanleiding zijn voor een leuk gesprek. Het ideale kado ... om met plezier naar te kijken!

Dit digitale fotolijstje heeft een LCD scherm met een beelddiagonaal van 18 centimeter (7 inch). De omlijsting is in pianozwart uitgevoerd. De geheugenkaart-gleuf ondersteunt naast de meest gangbare geheugenkaarten SD (Secure Digital) en MMC (Multimedia Memory Card) en Memory Sticks, ook de meer recentere xD geheugenkaarten.

Deze Balance Meteo Weerstation met Digitale Fotolijst kan met een (niet meegeleverde) USB kabel op een computer aangesloten. Hiermee kunt u dan eenvoudig foto's van of naar uw PC kopieren.

Het weerstation geeft u voortdurend de actuele weersvoorspellingen met behulp van 6 kleurige symbolen. En met de meegeleverde sensor, welke zowel binnen als buiten te gebruiken is, kunnen zowel de binnen/ en buitentemperatuur en de luchtvochtigheid binnen en buiten worden weergegeven. Verder wordt de barometrische luchtdruk in mb-hPA of Hg, de luchtdrukhistorie en de maanstand weergegeven.

Voor de weersvoorspellingen maakt het weerstation gebruik van de weergegevens die de unit in de afgelopen 24 uur heeft ontvangen. De voorspellingen worden afgeleid van de veranderingen in de barometrische druk naarmate de tijd verstrijkt.

Deze Balance Meteo Weerstation 272766 met digitale fotolijst wordt compleet geleverd inclusief afstandsbediening, Nederlandse gebruiksaanwijzing van 15 pagina's , binnen- of buitensensor, 3 AAA batterijen voor het weerstation en 2 AAA batterijen voor de sensor.

Meer informatie
Afmetingen 21,9 x 19 x 10 cm (breedte x hoogte x dikte) inclusief voet.
Fabrieksgarantie 1 jaar
Gewicht 845 gram
Intern geheugen 128 MB
Levertijd Niet meer leverbaar
Opstelling Landschap (horizontaal)
Verwisselbare lijsten Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Balance Meteo Weerstation met Digitale Fotolijst, Zwart, 272766
Uw waardering