-21.57%

Agfaphoto AF6105MS 10" digitale fotolijst met echt houten lijst

SKU
AF6105MS
  • Echt houten omlijsting.
  • Ultra-dun (3 cm) ontwerp.
  • Crystal Image automatische fotocorrectie.

Dit is de nieuwe opvolger van de Agfaphoto AF5105MS. Ook deze digitale fotolijst heeft een LCD scherm met een beelddiagonaal van ruim 25 centimeter (10 inch). De omlijsting is nu echter van echt hout van hoogwaardige kwaliteit. Ook is het ontwerp aanzienlijk dunner (slechts 3 cm), maar wellicht het allerbelangrijkst is dat deze Agfaphoto AF6105MS digitale fotolijst is uitgerust met Crystal Image -technologie voor automatische fotocorrectie.

Hieronder een impressie van deze mooie digitale fotolijst met echt houten omlijsting.

Door het gebruik van een wit passe-partout in een houten lijst, laat deze Agfaphoto AF6085PS de foto's goed naar voren komen.
Door het gebruik van een wit passe-partout in een donkerbruine houten lijst, laat deze Agfaphoto AF6105MS de foto's goed naar voren komen.

De geheugenkaart-gleuf ondersteunt naast de meest gangbare geheugenkaarten SD (Secure Digital) en MMC (Multimedia Memory Card) en Memory Sticks, ook de meer recentere xD en SDHC geheugenkaarten. Daarnaast kan deze AF6105MS ook nog eens met het oudere type geheugenkaart CF (Compact Flash) overweg. U kunt dus de geheugenkaart van praktisch elke digitale camera rechtstreeks in deze digitale fotolijst plaatsen. Daarnaast wordt er een USB kabel meegeleverd voor het aansluiten aan een PC, zodat u bestanden kunt uitwisselen tussen de computer en het 256 MB interne geheugen van deze Agfaphoto AF6105MS, zodat u er nog meer foto's en MP3-muziekbestanden op kunt plaatsen.

Deze Agfaphoto AF6105MS speelt foto's automatisch af zodra een geheugenkaart wordt ingevoerd. Het afspelen van foto's zoals in een diashow, kan worden ingesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om om de 5 seconden een nieuwe foto te laten vertonen. De foto-intervallen waaruit gekozen kan worden zijn: 5, 10, 30 en 60 seconden. Wilt u langere tijd van een foto genieten, dan kan dat ook, door eenvoudig weg op de pauze knop te drukken en zo de diashow te stoppen.

Hoofdtaak van een digitale fotolijst is om foto's af te beelden. Toch biedt deze Agfaphoto AF6105MS ook nog een paar extra functies als een klok, wekker en een kalender. Helaas heeft de Agfa - net als alle andere digitale fotolijsten in deze klasse - geen interne batterij, waardoor alle klok-, wekker-, en kalenderinstellingen verloren gaan zodra u het fotolijstje uitschakelt.

Deze Agfaphoto AF6105MS heeft slechts een paar knoppen voor gemakkelijke controle van de noodzakelijke functies. Zodra u een van de 7 knoppen aan de achterkant aanraakt, verschijnen er op het beeldscherm 7 icoontjes ter hoogte van de 7 knoppen aan de achterkant. Wilt u een functie uitvoeren, druk dan op de knop achter het betreffende icoontje. Het grote voordeel hiervan is dat u de fotolijst niet hoeft om te draaien om te zien welke knop u moet indrukken, en ook hoeft u niet door een ingewikkeld beeldscherm-menu te navigeren. Maar meestal zult u het zich gemakkelijk maken en gebruik maken van de bijgeleverde afstandsbediening.

Wat de Nederlandstalige handleiding niet vermeld, is dat er een kleine USB kabel wordt meegeleverd. Deze USB kabel is eigenlijk een adapter voor als u een USB-geheugenstick wilt aansluiten. De USB aansluiting op deze fotolijst zit namelijk aan de onderkant, waardoor een gewone USB-geheugenstick zal uitsteken en de fotolijst niet goed neergezet kan worden. Deze vergissing in het ontwerp wordt dus verholpen door de meegeleverde adapter, waarmee u toch een USB-geheugenstick zonder problemen kunt aansluiten. Kortom, het nadeel dat vrijwel alle digitale fotolijsten in deze klasse hebben, namelijk het (aan de zijkant) uitsteken van de USB-geheugenstick, wordt voor deze Agfaphoto fotolijst door de meegeleverde adapter verholpen.

Meer informatie
Afmetingen 33,3 x 24,0 x 3,0 cm (breedte x hoogte x diepte)
Bluetooth verbinding Nee
Fabrieksgarantie 1 jaar
Gewicht 850 gram
HDMI aansluiting Nee
Intern geheugen 256 MB
Klok Ja
Levertijd Bel ons
Muziek afspelen Ja
Opstelling Landschap (horizontaal) en Portret (verticaal)
Resolutie 800 x 480 pixels
USB aansluiting Ja
Video afspelen Ja
Wekker Ja
WiFi verbinding Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Agfaphoto AF6105MS 10" digitale fotolijst met echt houten lijst
Uw waardering