-20.77%

NIEUW! Agfaphoto AF6085PS 8" digitale fotolijst met echt houten lijst

SKU
AF6085PS
  • Echt houten omlijsting.
  • Ultra-dun (2,2cm) ontwerp.
  • Crystal Image automatische fotocorrectie.

Dit is de nieuwe opvolger van de Agfaphoto AF5085S. Ook deze digitale fotolijst heeft een LCD scherm met een beelddiagonaal van ruim 20 centimeter (8 inch). De omlijsting is nu echter van echt hout van hoogwaardige kwaliteit. Ook is het ontwerp aanzienlijk dunner (slechts 2,2 cm), maar wellicht het allerbelangrijkst is dat deze Agfaphoto AF6085PS digitale fotolijst is uitgerust met Crystal Image -technologie voor automatische fotocorrectie.

Hieronder een impressie van deze mooie digitale fotolijst met echt houten omlijsting.

Door het gebruik van een wit passe-partout in een houten lijst, laat deze Agfaphoto AF6085PS de foto's goed naar voren komen.
Door het gebruik van een wit passe-partout in een donkerbruine houten lijst, laat deze Agfaphoto AF6085PS de foto's goed naar voren komen.

De geheugenkaart-gleuf ondersteunt naast de meest gangbare geheugenkaarten SD (Secure Digital) en MMC (Multimedia Memory Card) en Memory Sticks, ook de meer recentere xD geheugenkaarten. De specificaties vermelden dat deze Agfaphoto AF6085PS over een intern geheugen beschikt, maar met 1 MB geheugen kunt u daar slechts een handvol foto's op kwijt.

Deze Agfaphoto AF6085PS speelt foto's automatisch af zodra een geheugenkaart wordt ingevoerd. Het afspelen van foto's zoals in een diashow, kan worden ingesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om om de 5 seconden een nieuwe foto te laten vertonen. De foto-intervallen waaruit gekozen kan worden zijn: 5, 10, 30 en 60 seconden. Wilt u langere tijd van een foto genieten, dan kan dat ook, door eenvoudig weg op de pauze knop te drukken en zo de diashow te stoppen.

Hoofdtaak van een digitale fotolijst is om foto's af te beelden. Toch biedt deze Agfaphoto AF6085PS ook nog een paar extra functies als een klok, wekker en een kalender. Helaas heeft de Agfa - net als alle andere digitale fotolijsten in deze klasse - geen interne batterij, waardoor alle klok-, wekker-, en kalenderinstellingen verloren gaan zodra u het fotolijstje uitschakelt.

Deze Agfaphoto AF6085PS heeft slechts een paar knoppen voor gemakkelijke controle van de noodzakelijke functies. Zodra u een van de 7 knoppen aan de achterkant aanraakt, verschijnen er op het beeldscherm 7 icoontjes ter hoogte van de 7 knoppen aan de achterkant. Wilt u een functie uitvoeren, druk dan op de knop achter het betreffende icoontje. Het grote voordeel hiervan is dat u de fotolijst niet hoeft om te draaien om te zien welke knop u moet indrukken, en ook hoeft u niet door een ingewikkeld beeldscherm-menu te navigeren. Maar meestal zult u het zich gemakkelijk maken en gebruik maken van de bijgeleverde afstandsbediening.

Wat de Nederlandstalige handleiding niet vermeld, is dat er een kleine USB kabel wordt meegeleverd. Deze USB kabel is eigenlijk een adapter voor als u een USB-geheugenstick wilt aansluiten. De USB aansluiting op deze fotolijst zit namelijk aan de onderkant, waardoor een gewone USB-geheugenstick zal uitsteken en de fotolijst niet goed neergezet kan worden. Deze vergissing in het ontwerp wordt dus verholpen door de meegeleverde adapter, waarmee u toch een USB-geheugenstick zonder problemen kunt aansluiten. Kortom, het nadeel dat vrijwel alle digitale fotolijsten in deze klasse hebben, namelijk het (aan de zijkant) uitsteken van de USB-geheugenstick, wordt voor deze Agfaphoto fotolijst door de meegeleverde adapter verholpen.

Meer informatie
Afmetingen 28,5 x 19,9 x 2,9 cm (breedte x hoogte x diepte)
Bluetooth verbinding Nee
Fabrieksgarantie 1 jaar
Gewicht 650 gram
HDMI aansluiting Nee
Kalender Ja
Klok Ja
Levertijd Bel ons
Muziek afspelen Nee
Opstelling Landschap (horizontaal)
Resolutie 480 x 220 pixels
USB aansluiting Ja
Video afspelen Nee
Wekker Ja
WiFi verbinding Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NIEUW! Agfaphoto AF6085PS 8" digitale fotolijst met echt houten lijst
Uw waardering