-21.78%

Agfaphoto AF5135MS 13,5" digitale fotolijst met 3 verwisselbare lijsten

SKU
AF5135MS
  • Ultra dun design, slechts 22mm diep.
  • Klok, alarm en kalenderfunctie.
  • Speelt MPEG4 bestanden (HD filmpjes), uniek, enigste in zijn soort.

Deze Agfaphoto AF5135MS heeft een hoge resolutie van 1280 x 800 pixels, wat betekent dat dit LCD scherm met een HD Ready beeld is uitgerust. Het heeft een zogenaamd breedbeeldscherm, met een beeldschermverhouding van 16:9.

Deze digitale fotolijst heeft een LCD scherm met een beelddiagonaal van bijna 34 centimeter (13,3 inch). Er worden 3 verwisselbare lijsten meegeleverd, zodat u kunt kiezen tussen een houtkleurige, een geborsteld aluminium of een hoogglans zwarte omlijsting. Deze Agfa bevat 256 MB intern geheugen en heeft daarnaast een geheugenkaart-gleuf welke naast de meest gangbare geheugenkaarten SD (Secure Digital) en MMC (Multimedia Memory Card) en Memory Sticks, ook de meer recentere xD geheugenkaarten en SDHC (Secure Digital High Capacity) ondersteunt.

Deze Agfaphoto AF5135MS speelt foto's automatisch af zodra een geheugenkaart wordt ingevoerd. Het afspelen van foto's zoals in een diashow, kan worden ingesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om om de 5 seconden een nieuwe foto te laten vertonen. De foto-intervallen waaruit gekozen kan worden zijn: 5, 10, 30 en 60 seconden. Wilt u langere tijd van een foto genieten, dan kan dat ook, door eenvoudig weg op de pauze knop te drukken en zo de diashow te stoppen.

Hoofdtaak van een digitale fotolijst is om foto's af te beelden. Toch biedt deze Agfaphoto AF5135MS ook nog een paar extra functies als een klok, wekker en een kalender. Helaas heeft de Agfa - net als alle andere digitale fotolijsten in deze klasse - geen interne batterij, waardoor alle klok-, wekker-, en kalenderinstellingen verloren gaan zodra u het fotolijstje uitschakelt.

De Agfaphoto AF5135MS heeft een gebruiksvriendelijke bediening; Er zijn slechts een paar knoppen voor gemakkelijke controle van de noodzakelijke functies. Zodra u een van de 7 knoppen aan de achterkant aanraakt, verschijnen er op het beeldscherm 7 icoontjes ter hoogte van de 7 knoppen aan de achterkant. Wilt u een functie uitvoeren, druk dan op de knop achter het betreffende icoontje. Het grote voordeel hiervan is dat u de fotolijst niet hoeft om te draaien om te zien welke knop u moet indrukken, en ook hoeft u niet door een ingewikkeld beeldscherm-menu te navigeren. Maar meestal zult u het zich gemakkelijk maken en gebruik maken van de bijgeleverde afstandsbediening.

Meer informatie
Bluetooth verbinding Nee
Extra informatie Mogelijkheid tot wandmontage; Bevat stereospeaker
Fabrieksgarantie 1 jaar
HDMI aansluiting Nee
Intern geheugen 256 MB
Kalender Ja
Klok Ja
Levertijd Bel ons
Muziek afspelen Ja
Resolutie 1280 x 800 pixels
USB aansluiting Ja
Verwisselbare lijsten Ja
Video afspelen Ja
Wekker Ja
WiFi verbinding Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Agfaphoto AF5135MS 13,5" digitale fotolijst met 3 verwisselbare lijsten
Uw waardering