-7.09%

Agfaphoto AF5085S 8" digitale fotolijst met 3 verwisselbare lijsten

SKU
AF5085S
  • Mooi breedbeeldscherm (verhouding 16:9).
  • Klok, alarm en kalenderfunctie.
  • Grote versie van Beste Koop! Consumentenbond.

Dit is de grote broer van de door de Consumentenbond als Beste Koop! aangemerkte AF5075. Deze digitale fotolijst heeft een LCD scherm met een beelddiagonaal van ruim 20 centimeter (8 inch).

Behalve dat deze AgfaPhoto AF5085S iets groter is, wordt er een houtkleurige in plaats van een witte verwisselbare lijst meegeleverd. Er worden in totaal 3 verwisselbare lijsten meegeleverd, zodat u kunt kiezen tussen een zilverkleurige, een houtkleurige of een zwarte omlijsting. De geheugenkaart-gleuf ondersteunt naast de meest gangbare geheugenkaarten SD (Secure Digital) en MMC (Multimedia Memory Card) en Memory Sticks, ook de meer recentere xD geheugenkaarten.

Deze Agfaphoto AF5085S speelt foto's automatisch af zodra een geheugenkaart wordt ingevoerd. Het afspelen van foto's zoals in een diashow, kan worden ingesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om om de 5 seconden een nieuwe foto te laten vertonen. De foto-intervallen waaruit gekozen kan worden zijn: 5, 10, 30 en 60 seconden. Wilt u langere tijd van een foto genieten, dan kan dat ook, door eenvoudig weg op de pauze knop te drukken en zo de diashow te stoppen.

Hoofdtaak van een digitale fotolijst is om foto's af te beelden. Toch biedt deze Agfaphoto AF5085S ook nog een paar extra functies als een klok, wekker en een kalender. Helaas heeft de Agfa - net als alle andere digitale fotolijsten in deze klasse - geen interne batterij, waardoor alle klok-, wekker-, en kalenderinstellingen verloren gaan zodra u het fotolijstje uitschakelt.

Deze Agfaphoto AF5085S heeft, zoals de Consumentenbond al aangaf bij de nagenoeg identieke AF5075, slechts een paar knoppen voor gemakkelijke controle van de noodzakelijke functies. Zodra u een van de 6 knoppen aan de achterkant aanraakt, verschijnen er op het beeldscherm 6 icoontjes ter hoogte van de 6 knoppen aan de achterkant. Wilt u een functie uitvoeren, druk dan op de knop achter het betreffende icoontje. Het grote voordeel hiervan is dat u de fotolijst niet hoeft om te draaien om te zien welke knop u moet indrukken, en ook hoeft u niet door een ingewikkeld beeldscherm-menu te navigeren. Maar meestal zult u het zich gemakkelijk maken en gebruik maken van de bijgeleverde afstandsbediening.

Wat de (Nederlandstalige) handleiding niet vermeld, is dat er een kleine USB kabel wordt meegeleverd. Deze USB kabel is eigenlijk een adapter voor als u een USB-geheugenstick wilt aansluiten. De USB aansluiting op deze fotolijst zit namelijk aan de onderkant, waardoor een gewone USB-geheugenstick zal uitsteken en de fotolijst niet goed neergezet kan worden. Deze vergissing in het ontwerp wordt dus verholpen door de meegeleverde adapter, waarmee u toch een USB-geheugenstick zonder problemen kunt aansluiten. Kortom, het nadeel dat vrijwel alle digitale fotolijsten in deze klasse hebben, namelijk het (aan de zijkant) uitsteken van de USB-geheugenstick, wordt voor deze Agfaphoto fotolijst door de meegeleverde adapter verholpen.

Meer informatie
Bluetooth verbinding Nee
Fabrieksgarantie 1 jaar
HDMI aansluiting Nee
Intern geheugen 128 MB
Kalender Ja
Klok Ja
Levertijd onbekend
Muziek afspelen Nee
Opstelling Landschap (horizontaal) en Portret (verticaal)
Resolutie 480 x 234 pixels
USB aansluiting Ja
Video afspelen Nee
Wekker Ja
WiFi verbinding Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Agfaphoto AF5085S 8" digitale fotolijst met 3 verwisselbare lijsten
Uw waardering