-21.04%

Agfaphoto AF5076MS 7" digitale fotolijst met 3 verwisselbare lijsten

SKU
AF5076MS
  • Mooi breedbeeldscherm (verhouding 16:9).
  • Klok, alarm en kalenderfunctie.
  • 128 MB intern geheugen voor foto en MP3 bestanden.

Deze Agfaphoto AF5076MS kost weliswaar ietsje meer dan Agfa's instapmodel, de AF5075, maar hiervoor krijgt u danook diverse extra's. Zo heeft de Agfaphoto AF5076MS een intern geheugen voor het opslaan van extra veel foto's, en u kunt er MP3 bestanden en video bestanden mee afspelen om zo uw foto's met nog meer sfeer te presenteren.

Hieronder een impressie van dit mooie digitale fotolijstje waarbij de houtkleurige omlijsting is gebruikt.

Bij deze digitale fotolijst kunt u kiezen uit een zilverkleurige, een houtkleurige of een zwarte omlijsting. De twee aluminium randen zorgen voor een luxe uitstraling en laten de foto's goed naar voren komen.
Bij deze digitale fotolijst kunt u kiezen uit een zilverkleurige, een houtkleurige of een zwarte omlijsting. De twee aluminium randen zorgen voor een luxe uitstraling en laten de foto's goed naar voren komen.

Het bedrijf Sagem heeft onder licentie van Agfa-Gevaert enkele prima producten op de markt gebracht. De Agfaphoto AF5075 werd zelfs als Beste Koop! aangemerkt door de Consumentenbond in november 2008. De tekst welke de Consumentenbond schreef over het gebruik van de AF5075 is net zo van toepassing op de Agfaphoto AF5076MS, de Consumentenbond schreef: ''Dit lijstje is echt een aanrader door zijn simpelheid en gebruiksgemak. Met de afstandsbediening en knoppen op de lijst navigeer je eenvoudig op het scherm. Het lijstje van de Agfaphoto AF5075 is zeer gebruiksvriendelijk. De bediening is zeer simpel door het goede gebruik van symbolen in plaats van tekst.

Meer informatie
Afmetingen 21,7 x 15 x 2,7 cm (Breedte x hoogte x diepte)
Bluetooth verbinding Nee
Fabrieksgarantie 1 jaar
Gewicht 500 gram
HDMI aansluiting Nee
Intern geheugen 128 MB
Kalender Ja
Klok Ja
Levertijd onbekend
Muziek afspelen Ja
Opstelling Landschap (horizontaal) en Portret (verticaal)
Resolutie 480 x 234 pixels
USB aansluiting Ja
Verwisselbare lijsten Ja
Video afspelen Ja
Wekker Ja
WiFi verbinding Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Agfaphoto AF5076MS 7" digitale fotolijst met 3 verwisselbare lijsten
Uw waardering