Uitverkoop

Agfaphoto AF8070 digitaal fotoboek (Incl. 7" digitale fotolijst)

SKU
AF8070
  • Ideaal om foto's overal aan iedereen te laten zien.
  • Batterij voor bijna 3 uur kijkplezier.
  • Compleet met lederen albumhoes.

Het bedrijf Sagem heeft onder licentie van Agfa-Gevaert enkele aardige producten op de markt gebracht. Naast de Agfa AF5075 welke door de Consumentenbond in november 2008 als Beste Koop! werd aangemerkt, is de AF5080MS in december 2008 als winnaar uit de test gekomen bij de Stiftung Warentest (Duitse Consumentenbond). Deze goede reputatie met betrekking tot het vertonen van digitale foto's vindt u terug in dit unieke draagbare digitale fotoboek van Agfa.

Hieronder een impressie van dit unieke draagbare digitale fotoboek van Agfa.

Dankzij haar lederen albushoes ziet deze AF8070 er op het eerste gezicht uit als een gewoon fotoalbum.
Dankzij haar lederen albushoes ziet deze AF8070 er op het eerste gezicht uit als een gewoon fotoalbum.

Dankzij haar lederen albushoes ziet deze AF8070 er op het eerste gezicht uit als een gewoon fotoalbum, maar dankzij moderne digitale techniek overtreft zij deze traditionele albums bij verre. Uitgerust met een accu, welke uw fotoboek 3 tot 9 uur lang van stroom kan voorzien, kunt u waar u maar wilt uw foto's op het breedbeeldformaat 16:9 bekijken. Zit de gehele familie met dit digitale fotoboek op de bank, dan kan men kinderlijk eenvoudig met de zich aan de zijkant bevindende knoppen door de foto's 'bladeren'.

Dit digitale fotolijstje heeft een LCD scherm met een beelddiagonaal van 18 centimeter (7 inch). De foto's in het gangbare JPEG-formaat kunnen ofwel via de geintegreerde geheugenkaart-lezer danwel via de USB aansluiting op het beeldscherm afgespeeld worden. De kaartlezer leest de meest gangbare geheugenkaarten SD (Secure Digital) en MMC (Multimedia Memory Card).

Bij het openen van het fotoboek wordt automatisch gestart met het tonen van de foto's in een diashow met 3D-effect. Wanneer u het beeldscherm uit haar elegante lederen hoes haalt, veranderd deze AF8070 zich dankzij een uitklapbare steun in een digitale fotolijst.

Meer informatie
Afmetingen 22,2 x 20,2 x 4 cm (breedte x hoogte x diepte)
Bluetooth verbinding Nee
Extra informatie Inclusief 2.300mAh batterij voor 2 uur 45 minuten kijkplezier; Inclusief lederen tas; Bij het openen van het boek wordt automatisch gestart met het tonen van de foto's.
Fabrieksgarantie 1 jaar
HDMI aansluiting Nee
Intern geheugen Nee
Kalender Nee
Klok Nee
Levertijd 24 uur
Muziek afspelen Nee
Opstelling Landschap (horizontaal)
Resolutie 480 x 234 pixels
USB aansluiting Ja
Video afspelen Nee
Wekker Nee
WiFi verbinding Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Agfaphoto AF8070 digitaal fotoboek (Incl. 7" digitale fotolijst)
Uw waardering