Agfaphoto AF5077MS 7" Multi Media Digitale Fotolijst Wit

SKU
AF5077MS
  • Mooi breedbeeldscherm (verhouding 16:9).
  • Crystal Image technologie voor automatische fotocorrectie.
  • Diverse diashow overgangseffecten.

Nieuw is deze opvolger van de alom geprezen Agfaphoto AF5075. Ook deze digitale fotolijst heeft een LCD scherm met een beelddiagonaal van bijna 18 centimeter (7 inch). De omlijsting is nu echter wit en het ontwerp aanzienlijk dunner (slechts 1,3 cm). Maar wellicht het allerbelangrijkst is dat deze Agfaphoto AF5071PS digitale fotolijst is uitgerust met Crystal Image -technologie voor automatische fotocorrectie.

Het bedrijf Sagem heeft onder licentie van Agfa-Gevaert enkele prima producten op de markt gebracht. De voorganger van deze Agfaphoto AF5071PS werd zelfs als Beste Koop! aangemerkt door de Consumentenbond in november 2008. Kenmerkend voor de Agfa digitale fotolijsten zijn de simpelheid en het gebruiksgemak. Met de eenvoudig te bedienen knoppen op de achterkant van de lijst navigeer je eenvoudig door het menu op het scherm. Het lijstje van de Agfaphoto AF5071PS is zelfs zo gebruiksvriendelijk dat een afstandsbediening niet nodig is, en dus ook niet meegeleverd wordt.

Dit digitale fotolijstje heeft een LCD scherm met een beelddiagonaal van 18 centimeter (7 inch) en heeft een witte omlijsting. De geheugenkaart-gleuf ondersteunt naast de meest gangbare geheugenkaarten SD (Secure Digital) en MMC (Multimedia Memory Card) en MS (Memory Sticks), ook de meer recentere xD geheugenkaarten. Let op, de USB aansluiting op deze fotolijst zit aan de zijkant, waardoor een gewone USB-geheugenstick zal uitsteken.

De Agfaphoto AF5071PS heeft een zeer klein intern geheugen van 1MB voor het plaatsen van maximaal 10 foto's. Hier zult u niet al te veel gebruik van maken. Op een geheugenkaart kunt u immer wel honderden foto's kwijt.

Bekijk het "Agfaphoto AF5071PS + SD kaart" pakket...

Standaard wordt er bij een digitale fotolijst geen SD geheugenkaart meegeleverd. Toch biedt zo'n extra geheugenkaart tal van voordelen. Daarom biedt Ladago u de mogelijkheid om gelijk met uw bestelling een Agfaphoto 2GB SD geheugenkaart mee te bestellen, uiteraard tegen een sterk gereduceerd tarief.

Zo kunt u uw huidige geheugenkaart in uw camera laten zitten en deze SD kaart voor uw fotolijst gebruiken. Of u kunt deze extra geheugenkaart gebruiken om diverse foto's van bijvoorbeeld een vakantie of een huwelijk op een aparte geheugenkaart te plaatsen. Zo maakt u van iedere SD kaart een apart foto-album, handig toch?

Tip: Wilt u een digitale fotolijst als cadeau geven? Stop dan bij het cadeau al een geheugenkaartje met daarop jullie favoriete foto's. Dat maakt het cadeau extra persoonlijk, en zorgt ervoor dat de ontvanger van het cadeau er direct plezier van heeft!

Bekijk het aantrekkelijke ''AF5071PS+SD kaart''-pakket...

Deze Agfaphoto AF5071PS speelt foto's automatisch af zodra een geheugenkaart wordt ingevoerd. Het afspelen van foto's zoals in een diashow, kan worden ingesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om om de 5 seconden een nieuwe foto te laten vertonen. De foto-intervallen waaruit gekozen kan worden zijn: 5, 10, 30 en 60 seconden. Wilt u langere tijd van een foto genieten, dan kan dat ook, door eenvoudig weg op de pauze knop te drukken en zo de diashow te stoppen. Er zijn diverse overgangseffecten voor de diashow waaruit gekozen kan worden.

Hoofdtaak van een digitale fotolijst is om foto's af te beelden. En dat is wat deze Agfaphoto AF5071PS goed kan. Op deze Agfaphoto AF5071PS zult u dan ook geen andere, minder belangrijkere functies tegenkomen. De Agfaphoto AF50751PS heeft dan ook maar een paar knoppen nodig voor gemakkelijke controle van deze meest noodzakelijke functies. De meest gebruikte functies zijn de overgangseffecten van de diashow bepalen, de foto-intervaltijd van de diashow bepalen, het beeld draaien en het fotoformaat aanpassen aan het beeldformaat. Met zijn hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en basis functies heeft deze Agfaphoto AF5071PS een goede prijs/kwaliteit-verhouding, zodat u veel waar voor uw geld krijgt.

Standaard wordt de Agfaphoto AF5075 voor u in mooi kadopapier ingepakt

Zoekt u een gebruiksvriendelijke digitale fotolijst, met een modern design, een hoogwaardige kwaliteit en met weinig poespas (kortom een digitale fotolijst met een goede prijs/kwaliteit-verhouding)? Dan is de Agfaphoto AF5071PS dat wat u zoekt! Voor uzelf, of om cadeau te geven.

Bestel hem nu met een aantrekkelijke korting en zonder risico (want 21 dagen op zicht) en dan krijgt u hem verpakt in luxe kadopapier direct uit eigen voorraad geleverd. Plaats de Agfaphoto AF5071PS in uw winkelwagen...

Meer informatie
Bluetooth verbinding Nee
Fabrieksgarantie 1 jaar
HDMI aansluiting Nee
Intern geheugen 256 MB
Kalender Ja
Klok Ja
Levertijd 24 uur
Muziek afspelen Ja
Opstelling Landschap (horizontaal) en Portret (verticaal)
Resolutie 800 x 600 pixels
USB aansluiting Ja
Verwisselbare lijsten Nee
Video afspelen Ja
Wekker Ja
WiFi verbinding Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Agfaphoto AF5077MS 7" Multi Media Digitale Fotolijst Wit
Uw waardering