-11.11%

Agfaphoto AC8130D wekkerradio met ingebouwd 3" digitaal fotolijstje

SKU
AC8130D
  • Wakker worden met je favoriete muziek en foto's.
  • Ingebouwde digitale thermometer.
  • Compleet met reistas, batterijen en USB-kabel.

Het bedrijf Sagem heeft onder licentie van Agfa-Gevaert enkele aardige producten op de markt gebracht. Naast de Agfa AF5075 welke door de Consumentenbond in november 2008 als Beste Koop! werd aangemerkt, is de AF5080MS in december 2008 als winnaar uit de test gekomen bij de Stiftung Warentest (Duitse Consumentenbond). Deze goede reputatie met betrekking tot foto's, video en geluid vindt u terug in deze wekkerradio met ingebouwd digitaal fotolijstje.

De Agfaphoto AC8130D is een digitale fotolijst, wekkerradio, MP3 speler en thermometer in 1 product. Het compacte formaat (14cm breed, 8cm hoog, 3.6cm diep) van de AC8130D stelt u in staat om deze lichtgewicht (slechts 185 gram) op iedere reis mee te nemen. Een reistas, AAA-batterijen en een USB kabel worden meegeleverd. De aantrekkelijke vorm, het zwarte hoogglans oppervlakte aan de voorkant, de witte achterkant en het ultra dunne design zijn een lust voor het oog.

Foto's, video en/of MP3-bestanden kunnen eenvoudig via de USB-aansluiting of via de ingebouwde geheugenkaart-lezer naar het interne geheugen worden overgezet. Het interne geheugen heeft een capaciteit van 80MB en kan gemakkelijk met behulp van de computer worden beheerd.

Het digitale fotolijstje heeft een LCD scherm met een beelddiagonaal van 7,6 centimeter (3 inch). De geheugenkaart-gleuf ondersteunt de meest gangbare geheugenkaarten SD (Secure Digital) en MMC (Multimedia Memory Card). Foto's of video die worden afgespeeld, kunnen worden vergezeld door muziek van de geintegreerde FM radio of van MP3-bestanden. Daarnaast laat het scherm ook nog de tijd, datum en temperatuur zien.

De AC8130D heeft slechts een paar knoppen voor gemakkelijke controle van de noodzakelijke functies.

Meer informatie
Afmetingen 14 x 8 x 3,6 cm (breedte x hoogte x diepte)
Bluetooth verbinding Nee
Extra informatie Werkt op 110/220 volt en op batterijen; Bevat lichtsensor, ingebouwde digitale thermometer en FM radio
Fabrieksgarantie 1 jaar
Gewicht 185 gram
HDMI aansluiting Nee
Kalender Ja
Klok Ja
Levertijd onbekend
Muziek afspelen Ja
Opstelling Landschap (horizontaal)
Resolutie 320 x 240 pixels
Verwisselbare lijsten Nee
Video afspelen Ja
Wekker Ja
WiFi verbinding Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Agfaphoto AC8130D wekkerradio met ingebouwd 3" digitaal fotolijstje
Uw waardering