HDMI naar HDMI Mini Kabel

  • 2.5 meter HDMI Mini kabel
  • Ideaal voor Flip Ultra HD 2e Gen. en Flip Mino HD 2e en 3e Gen.
  • Betrouwbare HDMI 1.3 standaard

Algemene informatie

HDMI (High-Definition Multimedia Interface) is een snel opkomende aansluiting voor bijvoorbeeld HDTV. HDMI combineert High-defenition video en Multi-channel audio in een digitaal signaal om kristalheldere digitale kwaliteit over een kabel te krijgen. HDMI biedt verbeterde voordelen ten opzichte van analoge A/V aansluitingen, onder andere door het verzenden van ongecomprimeerde digitale video en audio signalen.

Gebruik deze HDMI naar HDMI mini kabel om camcorder aan uw HD TV aan te sluiten. Deze HDMI kabel is niet geschikt om uw DVD speler aan uw HD TV aan te sluiten. Met deze 2.5 meter lange HDMI kabel met aan de ene kant een Type A connector en aan de andere kant een Type C (Mini) Connector kunt u alleen camcorders met een HDMI Mini aansluiting aan uw TV aansluiten.  Ideaal geschikt dus om uw Flip Ultra HD (U2120B of U2120W) of Flip Mino (M2120M, U3160S of U31120B) aan een HD TV aan te sluiten.  Kies voor de HDMI micro kabel als u de Flip Ultra HD 3e Generatie heeft!

Deze HDMI kabel is gefabriceerd volgens de "HDMI 1.3"-norm. Deze norm is prima geschikt voor uw verbinding van uw Flip camcorder. Uw Flip camcorder heeft geen duurdere HDMI 1.4 kabel nodig. En met z'n 2.5 meter lengte, bent u in staat om zowel uw Flip camcorder te bedienen als naar uw HD TV te kijken.

Extra informatie

Levertijd Niet meer leverbaar
Artikelnummer LA1004
Fabrieksgarantie 2 jaar

Prijsofferte aanvraag:

Vult u alstublieft onderstaand formulier in zodat we u de scherpste prijs van vandaag kunnen aanbieden.

Product Gegevens

  • HDMI naar HDMI Mini Kabel

Uw gegevens