Ladago Blog

Dit is het nieuwe Blog van Ladago

 • USB sticks met logo - Studie toont vele voordelen

  USB sticks met logo behoren tot de meest populaire promotionele producten. Vooral bij bedrijven die zoeken naar een promotioneel effect op de lange termijn. Dit blijkt uit een recent onderzoek van het gezaghebbende Advertising Speciality Institute. Dit is één van de grootste marketing en media organisaties en een autoriteit op het gebied van promotionele producten. Deze studie bevat veel interessante feiten over het effect van met een logo of merknaam voorziene ‘give-aways’. Ook toont deze studie aan dat er een verschuiving van meer traditionele promotionele artikelen naar technologische producten plaatsvindt.

  USB stick Business Style met logo bedrukt Een USB stick met uw logo bedrukt wordt door gebruikers hoog gewaardeerd.

  USB sticks met logo - ASI’s bevindingen:

  USB sticks met logo behoren tot de meest populaire promotionele producten bij bedrijven die zoeken naar een promotioneel effect op de lange termijn. Interessant daarbij is dat deze studie naar voren brengt dat de meeste consumenten het liefst USB sticks ontvangen. Ook is het waarschijnlijker dat ze een met een logo bedrukte USB stick dan een promotionele pen, tas of kalender in huis hebben.

  90% van de respondenten gaf aan dat hun USB stick nuttig is en dat ze deze zullen bewaren. Qua nuttigheid komen USB sticks met logo als beste uit de bus van alle promotionele artikelen.

  39% van de respondenten zijn meer geneigd om zaken te doen met een bedrijf van wie ze een USB stick met een logo hebben ontvangen. Als het gaat om het genereren van extra omzet geven USB geheugensticks betere resultaten dan vele andere promotionele artikelen.

  Een marketing effect op lange termijn, gebruikers die blij zijn met het ontvangen product en die meer geneigd zijn om met het bedrijf zaken te doen: Het mag duidelijk zijn dat USB sticks met een logo zeer geschikt zijn om tot meer orders en een positievere merkbelevingen te komen. Wilt u een hoog "Return On Investment" op uw marketingbudget? Kies dan voor USB sticks voorzien van uw logo!

 • USB stick met logo - benodigde logo-bestanden

  USB stick met logo of tekst, we bedrukken dit al jaren bij Ladago. De meest gestelde vraag die we hierover krijgen, is over het type bestand waarin het logo dient te worden aangeleverd. Hieronder zetten we de mogelijkheden uiteen om de mooiste USB stick met logo te verkrijgen.

  Voor de beste drukkwaliteit ontvangen we uw logo het liefst in een .eps- of.ai-bestandsformaat. De bestandsnaam van uw logo is dan bijvoorbeeld "logo.eps" of "logo.ai". Dit zijn zogenaamde vectorbestanden. Vectorbestanden maken een kwalitatief hoogwaardige bedrukking mogelijk.

  USB stick Twister met logo's bedrukt USB stick met logo

   

  Mocht u een full colour logo hebben, dan volstaat een hoge resolutie PDF bestand ook. Van een full colour logo is sprake als uw logo meer dan vier kleuren bevat. Ook als uw logo minder dan vier kleuren bevat, maar er wel een kleur in zit die van licht naar donker verloopt, dan dienen we uw logo in full colour te bedrukken.

   

  USB Stick met logo en/of tekst bedrukken

  Wilt u uw USB stick alleen met een tekst laten bedrukken? Dan kunt u volstaan met ons de tekst te informeren, indien gewenst met de naam van het lettertype. We hebben dan geen .eps-, .ai- of .pdf-bestand nodig.

  Wilt u aan de ene zijde van de USB stick uw logo bedrukt hebben, en aan de andere zijde een tekst (bijvoorbeeld uw webadres)? Dat kan bij Ladago in de meeste gevallen geheel gratis. We ontvangen dan graag uw logo in .eps of .ai bestandsformaat, plus de URL (bijvoorbeeld www.uwwebsite.nl) als gewone tekst.

  Heeft u uw logo alleen in een .png, .bmp of .jpg bestand beschikbaar? Dan nog is Ladago in de meeste gevallen in staat om een kwalitatief hoogwaardige bedrukking te realiseren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

  Voor het graveren van uw logo of tekst gelden eigenlijk dezelfde vereisten. Let er alleen op dat er niet in kleur gegraveerd kan worden. Je kunt een gedeelte van uw logo wel of niet graveren. Als u uw logo niet (denkbeeldig) in een zwart-wit logo kunt omzetten, zal uw logo meestal niet te graveren zijn.

 • Ladago Blog is actief!

  Vanaf vandaag is het nieuwe Blog van Ladago actief!

3 artikel(en)

per pagina