Balance Meteo Weerstation met Digitale Fotolijst, Wit, 272785

  • Weerstation en Digitale Fotolijst in

Algemene informatie

Continue u verrassen en intrigeren....dat is waar deze Balance Meteo Weerstation 272785 met digitale fotolijst gegarandeerd voor zal zorgen!

Dit is het ideale kado voor elke gelegenheid. Of het nu voor een verjaardag, jubileum, geboorte of een trouwerij is, u zult de ontvanger een plezier doen met dit persoonlijke kado! Op stijlvolle wijze worden de foto's van bijvoorbeeld het gezin, de kleinkinderen, het huwelijk of van de vakantie gepresenteerd. Waar u dit weerstation/ digitale fotolijst ook plaatst, op kantoor of thuis, het zal door vrienden of collega's altijd opgemerkt worden en veelvuldig de aanleiding zijn voor een leuk gesprek. Het ideale kado ... om met plezier naar te kijken!

Dit digitale fotolijstje heeft een LCD scherm met een beelddiagonaal van 18 centimeter (7 inch). De omlijsting is in wit uitgevoerd. De geheugenkaart-gleuf ondersteunt naast de meest gangbare geheugenkaarten SD (Secure Digital) en MMC (Multimedia Memory Card) en Memory Sticks, ook de meer recentere xD geheugenkaarten.

Het weerstation geeft u voortdurend de laatste weersvoorspellingen met behulp van 5 kleurige symbolen. En met de meegeleverde sensor, welke zowel binnen als buiten te gebruiken is, kunnen zowel de binnen/ en buitentemperatuur en de luchtvochtigheid binnen en buiten worden weergegeven. Deze Balance Meteo Weerstation 272785 met digitale fotolijst wordt compleet geleverd inclusief afstandsbediening, Nederlandse gebruiksaanwijzing, binnen- of buitensensor,  2 AA batterijen voor de sensor.

Extra informatie

Artikelnummer 272785
Afmetingen 20 x 15 cm (breedte x hoogte)
Afstandsbediening Ja
Beeldschermverhouding Nee
Bluetooth verbinding Nee
Contrast Nee
Extra informatie Nee
Fabrieksgarantie 1 jaar
Formaat LCD scherm Nee
Foto-wissel interval tijd N/B
Gewicht 480 gram
Handleiding N/B
HDMI aansluiting Nee
Helderheid Nee
Interieur stijl N/B
Intern geheugen Nee
Kalender Ja
Kleur N/B
Klok Ja
Levertijd Niet meer leverbaar
Menutaal N/B
Muziek afspelen Nee
Nieuwe produkten N/B
Ondersteunde fotobestanden N/B
Ondersteunde geheugenkaarten N/B
Ondersteunde muziekbestanden N/B
Ondersteunde videobestanden N/B
Opstelling Landschap (horizontaal)
Resolutie 480 x 234 pixels
USB aansluiting Nee
Verwisselbare lijsten Nee
Video afspelen Nee
Wekker Ja
WiFi verbinding Nee