Uitverkoop

Balance Meteo Weerstation met Digitale Fotolijst, Wit, 272785

SKU
272785
  • Weerstation en Digitale Fotolijst in

Continue u verrassen en intrigeren....dat is waar deze Balance Meteo Weerstation 272785 met digitale fotolijst gegarandeerd voor zal zorgen!

Dit is het ideale kado voor elke gelegenheid. Of het nu voor een verjaardag, jubileum, geboorte of een trouwerij is, u zult de ontvanger een plezier doen met dit persoonlijke kado! Op stijlvolle wijze worden de foto's van bijvoorbeeld het gezin, de kleinkinderen, het huwelijk of van de vakantie gepresenteerd. Waar u dit weerstation/ digitale fotolijst ook plaatst, op kantoor of thuis, het zal door vrienden of collega's altijd opgemerkt worden en veelvuldig de aanleiding zijn voor een leuk gesprek. Het ideale kado ... om met plezier naar te kijken!

Dit digitale fotolijstje heeft een LCD scherm met een beelddiagonaal van 18 centimeter (7 inch). De omlijsting is in wit uitgevoerd. De geheugenkaart-gleuf ondersteunt naast de meest gangbare geheugenkaarten SD (Secure Digital) en MMC (Multimedia Memory Card) en Memory Sticks, ook de meer recentere xD geheugenkaarten.

Het weerstation geeft u voortdurend de laatste weersvoorspellingen met behulp van 5 kleurige symbolen. En met de meegeleverde sensor, welke zowel binnen als buiten te gebruiken is, kunnen zowel de binnen/ en buitentemperatuur en de luchtvochtigheid binnen en buiten worden weergegeven. Deze Balance Meteo Weerstation 272785 met digitale fotolijst wordt compleet geleverd inclusief afstandsbediening, Nederlandse gebruiksaanwijzing, binnen- of buitensensor,  2 AA batterijen voor de sensor.

Meer informatie
Afmetingen 20 x 15 cm (breedte x hoogte)
Bluetooth verbinding Nee
Fabrieksgarantie 1 jaar
Gewicht 480 gram
HDMI aansluiting Nee
Intern geheugen Nee
Kalender Ja
Klok Ja
Levertijd Niet meer leverbaar
Muziek afspelen Nee
Opstelling Landschap (horizontaal)
Resolutie 480 x 234 pixels
Verwisselbare lijsten Nee
Video afspelen Nee
Wekker Ja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Balance Meteo Weerstation met Digitale Fotolijst, Wit, 272785
Uw waardering