Webcam covers bedrukken met uw logo

 

 

Webcam Covers bedrukken voor de Laagste Prijs: Door rechtstreekse levering van de fabriek besparen we u de dure tussenhandel.

 

Gratis Bedrukking van uw Logo: Prijzen van onze Webcamcovers zijn inclusief full colour bedrukking en inlusief opmaak- en opstartkosten.

 

Premium Quality Webcam Cover met Logo: Onze Webcam Covers worden in de hoogste kwaliteit bedrukt.

 

Maximale Service: Duidelijke informatie, tijdige levering en 100% tevredenheid met uw Webcam cover bedrukt met uw logo.

 

 

Gegarandeerd tevreden met uw Webcam Cover met logo

Onze klanten waarderen onze prijs, service, levertijd en ondersteuning met maar liefst een 9.4!

 

USB sticks met eigen logo, goedkoop en altijd van uitstekende kwaliteit

Ladago is al vele jaren expert in USB sticks met logo´s. Wij werken met liefde voor het vak en streven naar maximale service. Al duizenden tevreden klanten hebben bij ons hun USB sticks met hun logo laten bedrukken of graveren. Wij kopen groots in en berekenen dit volumevoordeel aan u door. U profiteert ook altijd van ons “Daytrading”-voordeel, zodat u altijd de laatste, lage prijzen ontvangt. Door onze Nederlandse productie- en kwaliteitscontrole bent u verzekerd van goedkope USB sticks van uitstekende kwaliteit, met altijd een correct bedrukt logo en een tijdige levering. Vraag gerust naar ons gedocumenteerde “3-traps kwaliteitsprogramma”, voor de goedkoopste USB geheugensticks met logo.

 

De meest populaire USB stick met logo, Premium Quality serie, Twister

 

De meest populaire USB stick met logo bedrukt of gegraveerd: De Twister USB stick. Goedkoopste prijs, in alle kleuren verkrijgbaar en snel leverbaar.

  

USB sticks met logo prijzen

Bekijk hieronder onze meeste goedkope USB sticks die met een logo, tekst of foto bedrukt kunnen worden. Hier kunt u eenvoudig de dagelijks aangescherpte prijslijst opvragen. Ladago werkt dagelijks aan manieren om onze bedrukte USB sticks nog goedkoper te kunnen leveren. We kopen groots in en maken geregeld betere afspraken met vervoerders en toeleveranciers. Ook kunnen we kleinere geheugencapaciteiten leveren. Hierdoor kunt u nog meer besparen. Soms hoeft er maar een klein bestand op de USB stick gezet te worden. Waarom dan meer betalen voor overbodige extra geheugencapaciteit? Een kleine geheugencapaciteit maakt de USB stick een stuk goedkoper.

 

Hoe USB sticks met een logo laten graveren of bedrukken 

Ladago kan met vrijwel ieder elk type logobestand over weg. Onze Graphic Designers Team ontvangt uw logo het liefst in .eps- of .ai-bestandsformaat. Maar ook met uw JPG, PDF, PNG of tekstbestand kunnen ze bijna altijd goed overweg om zo de mooiste bedrukking van uw logo op de USB sticks te verkrijgen.

USB Stick Sleutel met gravering

Een metalen USB Stick in de vorm van een sleutel is een ideale USB stick om uw logo op te graveren. Ook de meeste andere USB sticks met een metalen oppervlak zijn te graveren. Let er wel op dat niet elk logo gegraveerd kan worden. Voor logo´s waar vele kleuren door elkaar lopen, is gravering niet geschikt. Voor logo´s waar één kleur wordt toegepast, of meerdere kleuren die min of meer los van elkaar staan, is gravering een mooi alternatief voor bedrukken. Het voordeel van het graveren van een logo op een USB stick is dat dit slijtvaster is dan bedrukken. Wij gebruiken professionele inkt bij het bedrukken van uw logo op de USB sticks, en toch blijft de bedrukking in sommige situaties krasgevoelig. Denk bijvoorbeeld aan een sleutel die over de lak van een auto krast; ondanks de vele beschermlagen, ziet u die kras toch nog. Zo´n kras kan ook op het bedrukte logo op uw USB stick ontstaan. Daarom worden USB sticks in de vorm van een sleutel - welke vaak aan een sleutelbos hangen - vaak gegraveerd, hierdoor blijft het logo langer mooi. En mocht er een krasje op komen, dan is dat niet zo storend. Vrijwel alle USB sticks met een metalen oppervlak zijn te graveren. Een andere goede reden om te graveren is vanwege de subtiliteit en de uitstraling. Een USB stick met een gegraveerd logo komt net wat rustiger en subtieler over dan een bedrukte USB stick. Zeker als u geen 'schreeuwende' marketinguiting wilt, is het graveren van uw USB stick met een logo een goede oplossing. Én, voor standaard leveringen kost graveren bij Ladago niets extra's!  

 

Goedkope USB flash drives snelle levering mogelijkheden

De goedkoopste bedrukte USB sticks hebben een levertijd van circa 10-12 werkdagen. We kunnen ook sneller leveren, meestal al binnen 1 week. Bel of mail Ladago's klantenservice en vraag naar de spoedlevering mogelijkheden voor onbedrukte of bedrukte goedkope USB sticks. 

 

USB sticks in elke kleur

Met ons grote assortiment aan vormen en kleuren USB sticks kunnen we altijd aan uw huisstijl en wensen voldoen. Vrijwel alle USB sticks zijn in elke Pantone kleur leverbaar. De hieronder getoonde USB stick Twister bijvoorbeeld, is in 60 kleuren uit voorraad leverbaar. Daarnaast is de behuizing van deze Twister USB stick door onze fabriek in elke Pantone (PMS) kleur te maken, vaak zonder extra kosten.

USB Stick Twister in elke PMS kleur leverbaar

USB Stick Twisters met diverse kleuren behuizing. Ideaal om één geheel te vormen met het bedrukte logo. Zo komt uw huisstijl goed naar voren.  

  

Uw bestanden op uw USB sticks met logo zetten

Vaak krijgen we het verzoek om niet alleen de USB sticks met een logo te bedrukken, maar deze ook nog te voorzien van één of meerdere bestanden. Hier draaien we onze hand niet voor om en we doen dit dan ook dagelijks voor onze klanten. Deze "upload-service" bespaart u veel tijd en moeite (uitpakken, in computer steken, wachten tot de USB stick herkend is, data kopieëren, USB stick uit de computer halen en terug in de verpakking stoppen). En de kosten voor deze service zijn zo laag, daar kunt u het vaak zelf niet voor doen. Bel of mail Ladago's klantenservice en vraag naar de mogelijkheden!

Ook kunnen we uw bestanden permanent op uw USB sticks zetten. Dit is een goede oplossing als u wilt voorkomen dat per ongeluk de bestanden op de USB stick wordt verwijderd of gemanipuleerd. We doen dit door uw USB stick met logo te splitsen in twee partities. Één partitie wordt een zogenaamde CD-ROM partitie met daarop de niet verwijderbare bestanden. De andere partitie biedt de resterende geheugencapaciteit van de USB stick aan de gebruiker aan om vrij te gebruiken.

  

Goedkope USB sticks met bedrijfslogo kopen? Bij Ladago krijgt u maximale service én de goedkoopste USB sticks!

 

 1. Webcam Cover NEO bedrukt met uw logo, dicht

  Webcam Cover bedrukt met uw Logo, type NEO

  • Nieuwste en goedkoopste webcam cover.
  • Premium Quality.
  • Inclusief full colour bedrukking van uw logo!
 2. Webcam Cover Ultra, op full colour bedrukte kaart

  Webcam Cover bedrukken met logo, Ultra

  • Zakelijke webcam cover.
  • Premium Quality.
  • Inclusief full colour bedrukking van uw logo!